<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Valokuitumyyjän päivä

  Valokuitumyyjän työ on tärkeää alueellisen valokuituverkon edistäjänä.  

  IMG_9398Tänään pääsemme valokuitumyyjämme Tommin kanssa kiertämään oville ja näkemään miltä valokuitumyyjän työpäivä näyttää. Tänään olemme melko uudella hankealueella, jonka BLC Telecom on aukaissut tänä vuonna. Ennakkomyynti on tärkeää saada riittäväksi, ennen kuin voimme tehdä alueelle rakentamispäätöksen. Tämän takia valokuitumyyjän työ on elintärkeää alueen valokuituhankkeen toteutumiselle.  

  Tapaamme Tommin kanssa iltapäivällä lähellä asuinaluetta, jonne olemme tänään suuntamaassa myyntikierrokselle. Tommi tarkastaa vielä puhelimestaan alueen kartan ja lähdemme matkaan. Pysäköimme auton asuinalueen liepeille ja jatkamme matkaa kävellen ensimmäisiin taloihin. Jos omalta asuinalueelta bongaa BLC Telecomin logoissa olevan auton, kannattaa rohkeasti lähestyä myyjiämme. He ovat asiantuntijoita opastamaan ja antamaan tietoa valokuidun hankkimisesta.  

  Valokuitua ovelta ovelle 

  Tämänpäiväinen asuinalue on rauhallinen omakotitaloa alue, jossa useamman asunnon tavoittaa helposti myös kävellen. Soitamme ensimmäistä ovikelloa, mutta pettymyksemme kukaan ei vastaa. ”Iltapäivä ei ole parasta myyntiaikaa, koska monet ihmiset ovat silloin töissä. Tämän takia kierrän säännöllisesti myös ilta-aikaan ja satunnaisesti myös viikonloppuisin, jotta ihmisiä tavoittaa kotoa enemmän”, Tommi kertoo tottuneesti. Valokuitumyyjään voi myös itse ottaa yhteyttä ja sopia itselle sopivan hetken, jolloin myyjä voi tulla kertomaan vaihtoehdoista. Koko valokuidun tilaamisprosessin voi halutessaan myös hoitaa kokonaan sähköisesti.  

  Kolmannella ovella meitä onnistaa ja ovi avataan. Tommi esittää asiansa lyhyesti ja ytimekkäästi ja kysyy, haluaisiko asukas kuulla lisää. Tällä kertaa asukas on kyllä kuullut naapurustossa käytävän valokuitukeskustelua, mutta ei ole varma tarvitseeko hän itse valokuituliittymää kotiinsa. Mobiililiittymällä on pärjännyt tähän asti, vaikka se toki välillä pätkiikin. Tommi kertoo lyhyesti valokuidun hyödyistä ja asiakas alkaa kiinnostua valokuidusta. Asiakas haluaa kuitenkin keskustella vielä muiden perheenjäsenten kanssa ja Tommi jättää asiakkaan tutustuttavaksi BLC Telecomin valokuituesitteen ja lupaa palata parin viikon päästä asiaan. Monet haluavat rauhassa pohtia investointia ja sen hyötyjä ennen päätöksen tekoa.  

  Seuraavalla ovella asukas on juuri eilen tehnyt valokuitutilauksen itse BLC Telecomin verkkopalvelusta ja on tyytyväinen päätökseen. Hän toivottaa meille onnea myyntiin, jotta hänkin saa mahdollisimman pian valokuituliittymän käyttöön.  

  Siirrymme autolla seuraavalle kadulle ja muutaman oven päästä tehdään päivän ensimmäiset kaupat. Talon asukas on viimeksi aamupäivällä kärsinyt pätkivästä nettiyhteydestä kesken tärkeän videopalaverin, joten hän on innostunut kuulleessaan mahdollisuudesta tilata valokuitu kotiin.  

  Valokuidun monet hyödyt 

  Monet kokevat, että juuri tällä hetkellä pärjää mobiiliyhteyksien varassa, sillä pätkimisiin ja hitaisiin yhteyksiin on tottunut. Suurimmiksi syiksi ottaa valokuitu nousee varautuminen tulevaisuuden tarpeisiin. Tiedonsiirtomäärät ovat kasvaneet koko ajan viime vuosina, ja on odotettavaa, että tulevaisuudessa kasvu vain jatkuu. Nopeat internetyhteydet ovat yhä tärkeämpiä. Monet ottavat valokuidun tukemaan erityisesti etätyötä tai opiskelua, mutta myös viihdepalveluiden kulutus on kasvanut huimasti. Perherauhaa saattaa jopa lisätä, että kaistaa riittää kaikkien käyttöön, vaikka yksi tekisi etätöitä, toinen harrastaisi verkkopelejä ja kaksi katsoisi omia suoratoistopalveluita. Osa taas tiedostaa, että vaikka itsellä netin käyttö on vähäistä, halutaan varautua mahdolliseen talon myymiseen tulevaisuudessa, jolloin valokuitu voi vaikuttaa positiivisesti talon arvoon ja myyntiin. Lisäksi valokuitu mahdollistaa osalle tärkeän kaapelitelevisiopalvelun.  

  TommiValokuitumyyjä Tommi kiertää ovilla ympärivuoden. Asuinalueellasi kiertävää valokuitumyyjää kannattaa lähetyä kysymyksillä valokuidusta. 

  Jokainen tarvitsee nettiyhteyden 

  ”Tänä päivänä kuitenkin ihan jokainen tarvitsee nettiliittymää, joten miksei saman tien valitsisi parasta eli valokuituliittymää”, Tommi toteaa ja moni alueen asukas tuntuu olevan samaa mieltä. Valokuidun hyötynä on myös se, että valokuidun elinkaari on pitkä. Valokuidun kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton ja se takaakin jopa vuosikymmeniksi toimivan yhteyden.  

  Iltapäivän kierreltyämme Tommin kanssa, hän aikoo tauon jälkeen palata vielä illaksi kiertämään oville. Asiakkaiden tavoitettavuus on iltaisin parempi, mutta Tommi on jo tyytyväinen iltapäivän saldoon. Asuinalueella on hyvää potentiaali ja moni on kiinnostunut valokuidusta. Todennäköisesti ensi keväänä päästään aloittamaan kaivuut alueella.  

   

  Joko valokuitumyyjä on käynyt sinun ovellasi? Mikäli et ole vielä saanut myyjää ovellesi, ota yhteyttä alueesi valokuitumyyjään. Katso käynnissä olevat valokuituhankkeet ja alueen myyjän yhteystiedot:

  Katso valokuituhankkeet

  Tai tarkista saatavuus osoitteesesi verkkosivuiltamme ja tilaa suoraan verkkopalvelustamme:

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus