<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Kausala siirtyy valokuituaikaan

  Iitin Vuokratalot tarjoaa asukkailleen nopean ja luotettavan laajakaistayhteyden, sekä mittavan kaapelitelevisiotarjonnan

  Kausalan valokuituverkko

  Kausala siirtyy valokuituaikaan

  BLC Telecomin valokuituverkolla on tarkoitus kattaa Kausalan keskustaajaman alue. Radan pohjoispuolella ennakkomyynti on edennyt jo suotuisasti ja verkon kaivuutyöt ovat alkaneet kesällä 2022. Radan eteläpuolella ennakkomyynti on yhä käynnissä. Verkon rakennus jatkuu vuosina 2023 ja 2024. Viimeiset liittymien käyttöönotot sijoittunevat vuoden 2024 loppupuolelle.

  BLC Valo Taloyhtiölaajakaista

  Valokuituverkon rakentuminen mahdollistaa taloyhtiölle BLC Valo Taloyhtiölaajakaista hankinnan

  Taloyhtiölaajakaista on panostus asumiseen. Etätyötä tekevien kasvava joukko, sekä opiskelijat tarvitsevat korkealaatuisia tietoliikenneyhteyksiä.

  Nopea, tasalaatuinen laajakaistayhteys mahdollistaa aikaisempaa monipuolisemmat kodin viihdepalvelut television avulla (mm. televisiosarjojen tilaus- ja tallennuspalvelut, videovuokraamopalvelut, urheilutapahtumien televisioinnit), yhteydenpidon ystäviin lähellä ja kaukana ja tekee maailman tapahtumien seuraamisen helpoksi.

  BLC Valo Taloyhtiölaajakaista kuuluu vuokraan

  Tulevan taloyhtiölaajakaistan BLC Valo perusnopeus Iitin Vuokratalokohteissa on 30/30 Mbit/s. Perusnopeus ja kaapelitelevisiopalvelu sisältyvät vuokraan.

  Mikäli perusnopeus on käyttöösi liian hidas, voit tilata asiakaspalvelustamme huoneistokohtaisen nopeudennoston. Tilaamastasi lisänopeudesta saat laskun suoraan kotiisi.

  Tilattavissa olevat lisänopeudet
  BLC Valo 100/100 Mbit/s +10€/kk
  BLC Valo 300/300 Mbit/s +15€/kk
  BLC Valo 600/600 Mbit/s +20€/kk
  BLC Valo 1/1 Gbit/s +25€/kk

   

  Kuinka saan palvelun käyttööni?

  Seuraavat Iitin Vuokratalojen kohteet siirtyvät käyttämään BLC Valo Taloyhtiölaajakaistaa hankkeen valmistuttua:

  Kalevankuja 4
  Kalevankuja 6
  Kalevankuja 8
  Jussintie 1
  Jussintie 3
  Aholanpellontie 1-5
  Honkatie 3
  Vihuritie 23
  Pajutie 7
  Veteraanitie 11
  Veteraanitie 13
  Karjalaistie 6
  Anttilantie 1-3
  Hakotie 26
  Vihuritie 20
  Palotie 1
  Rautatienkatu 24

   

  BLC Valo Taloyhtiölaajakaistan käyttöönotto

  Käyttöönotto on hyvin vaivatonta: kokonaisuus hoidetaan BLC Telecomin toimesta avaimet käteen -toimituksena sisältäen päätelaitteen. Miellyttävimmän käyttökokemuksen takaa laitteen kotiisi muodostama langaton verkko, johon voit kytkeä kaikki kotisi laitteet (tietokone, tabletti, älypuhelin). Verkkosi nimi ja salasana lukee reitittimessä olevassa tarrassa.

  Tilattavissa olevat lisänopeudet
  BLC Valo 100/100 Mbit/s +10€/kk
  BLC Valo 300/300 Mbit/s +15€/kk
  BLC Valo 600/600 Mbit/s +20€/kk
  BLC Valo 1/1 Gbit/s +25€/kk

  Televisio-palvelut

  Verkon parasta televisiota käyttöösi

  Käytössäsi on myös mittava kaapelitelevisiotarjonta.

  KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja luotettavan internetyhteyden.

  Katso televisio-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii.

  Lisäpalvelut monipuoliseen TV:n katseluun - BLC TV ja maksukanavapaketit

  BLC TV on iptv-palvelu, jolla saat lisää joustavuutta television katseluun. Iptv-palvelussa televisiokuva striimataan nopealla internetyhteydellä iptv-boksiin tai älytelevisioon. BLC TV tuo televisionkatseluun monia uusia ominaisuuksia kuten rajattoman ohjelmakohtaisen tallennustilan, videovuokraamon ja maksukanavien tilaukset omalla kaukosäätimellä, viivästetyn televisionkatselun ja valikoitujen kanavien ohjelmakirjastot.

  Maksukanavapaketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja lisäksi pakettivalikoimassamme on myös kokonaan räätälöitävä vaihtoehto.

  Tutustu tarkemmin BLC TV palveluun ja maksukanavapaketteihin:

  Laajakaista-asioissa
  sinua palvelee:

  BLC Telecom Asiakaspalvelu
  ma-pe klo 9-16
  p. 015 577 5310
  asiakaspalvelu@blc.fi
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa