<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Savonlinnan seudun nuorisoasunnot nopeiden yhteyksien aikaan

  Taloyhtiössänne on kytketty käyttöön BLC Kaapeli taloyhtiölaajakaista. Jokaiseen huoneistoon kuuluu luotettavan kaapelitelevisiopalvelun lisäksi korkealaatuinen, kiinteä BLC Kaapeli -laajakaistayhteys.

  Taloyhtiölaajakaistan NUA-perusnopeus on 30/30 Mbit/s. Perusnopeuden ja kaapelitelevisiopalvelun kuukausimaksut sisältyvät vuokraan.

  Katso taloyhtiön kohdeluettelo

  Myllymäenkatu 15 • BLC Valo NUA
  Everlahdentie 56 • BLC Kaapeli NUA
  Lemminkäisenkatu 54 • BLC Kaapeli NUA
  Laitaatsillantie 2 • BLC Kaapeli NUA
  Kirkkolahdenkatu 3 • BLC Kaapeli NUA

  Laajakaistapalvelun käyttöönotto on helppoa

  BLC Valo (Myllymäenkatu 15)

  Taloyhtiössänne on ethernet-kaapeloinnilla toteutettu sisäverkko, jonka yhteen pisteeseen laajakaistapalvelu huoneistossa toimitetaan. Verkkopistokkeen löydät yleisimmin huoneistosi eteisestä tai olohuoneesta, mahdollisesti myös muista huoneista. Mikäli haluat käyttää laajakaistaa ainoastaan vaikkapa tietokoneellasi, voit laittaa verkkojohdon laitteesta suoraan seinään - mitään lisälaitteita et välttämättä tarvitse.

  • Mikäli perusnopeus tuntuu käyttöösi liian hitaalta, voit tilata asiakaspalvelustamme huoneistokohtaisen nopeudennoston. Tilaamastasi lisänopeudesta saat laskun suoraan kotiisi.

  Miellyttävimmän käyttökokemuksen saat, kun hankit kotiisi oman reitittimen (CPE) ja teet sen avulla oman langattoman verkon, johon liität käyttämäsi laitteet wlaniin tai ethernet porttiin. Mikäli sinulla on tietokoneen lisäksi älypuhelin, muita laajakaistaa hyödyntäviä laitteita tai huoneistossa asuu useampi netin käyttäjä, tämä on usein järkevin ja käytännöllisin tapa toimia.

  Mikäli sinulla on älytelevisio, suosittelemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi liittämään television ethernet-kaapelilla suoraan kiinni päätelaitteeseen.

  Oman langattoman verkon luomiseen tarvitset wlan-reitittimen. Käyttöönotto on hyvin vaivatonta: reititin laitetaan verkkojohdolla kiinni seinässä olevaan verkkopistokkeeseen ja laitteet (tietokone, tabletti, älypuhelin) liitetään langattomaan verkkoon. Verkkosi nimi ja salasana lukee reititinlaitteessa olevassa tarrassa.

  Reitittimen voit hankkia esimerkiksi myymälästämme. Samalla saat neuvoja laitteen käyttöönottoon. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva toimiva reititin, joka käy ethernet-verkkoon, ei uuden hankinta ole välttämätöntä.

  Suosittelemme WLAN-reitittimeksi Pulse EX-600. Laitteella saat langattoman verkon sekä 4 ethernet liitäntäpistettä muille laitteille, esim. älytelevisiolle, pelikonsolille jne.

  BLC Kaapeli (muut taloyhtiöt)

  Voit aktivoida huoneistokohtaisen laajakaistapalvelusi käyttöön ottamalla yhteyttä BLC Telecomin asiakaspalveluun tai asioimalla myymälässämme. Yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta.

  • Mikäli perusnopeus tuntuu käyttöösi liian hitaalta, voit tilata samalla huoneistokohtaisen nopeudennoston. Tilaamastasi lisänopeudesta saat laskun suoraan kotiisi.
  • Laajakaistapalvelun käyttö edellyttää päätelaitetta, kaapelimodeemia. Mikäli sinulta ei entuudestaan soveltuvaa laitetta löydy, voit hankkia kaapelimodeemin samalla asioinnilla. 

  Päätelaite luo huoneistoosi langattoman verkon, johon liität käyttämäsi laitteet. Langaton verkko mahdollistaa laitteiden käytön koko huoneistossa ja hoitaa myös älypuhelimesi sovelluslataukset, päivitykset yms. kotisi omassa langattomassa verkossa.

  Päätelaitteessa on ethernet-pistoke, jolla voit yhdistää laitteesi päätelaitteeseen kiinteästi. Mikäli sinulla on älytelevisio, suosittelemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi liittämään television ethernet-kaapelilla suoraan kiinni päätelaitteeseen.

  Onko sinulla jo BLC kaapeli -laajakaistapalvelu?

  Mikäli sinulla on tällä hetkellä voimassa oleva BLC Kaapeli -laajakaistapalvelun tilaus, perusnopeuden käyttöönotto ei edellytä sinulta toimenpiteitä.

  BLC Kaapeli 30/10 -tilausten kuukausilaskutus päättyy, ja BLC Kaapeli 200/50 -tilausten kuukausihinnoittelu päivitetään edulliseen lisänopeushintaan.

  Päätelaite ja lisäpalvelut

  Kaapelimodeemi 129,00 €
  BLC Kaapeli NUA 50/30 Mbit/s + 5,00 €/kk
  BLC Kaapeli NUA 100/50 Mbit/s + 10,00 €/kk
  BLC Kaapeli NUA 200/50 Mbit/s + 15,00 €/kk*

  *Jos käytössäsi on jo BLC Kaapeli 200/50 laajakaistapalvelu, nykyisen tilauksesi kuukasihinta päivittyy automaattisesti Taloyhtiölaajakaista-lisänopeushinnoittelun mukaiseksi.

  Pulse EX-600 129,00 €
  BLC Valo NUA 50/50 Mbit/s + 5,00 €/kk
  BLC Valo NUA 100/100 Mbit/s + 10,00 €/kk
  BLC Valo NUA 300/300 Mbit/s + 15,00 €/kk
  BLC Valo NUA 1/1 Gbit/ + 25,00 €/kk

  Ota ilo irti telkkarista!

  Ota kaikki hyöty irti kaapelitelevisiosta ja avaa maailmasi maksukanavapalveluihin TV-kortilla hintaan 2,90 € /kk.

  Jos tämä ei riitä, niin lisää sisältöä saat mm. BLC TV:n peruskanavapaketilla. BLC TV on IPTV-palvelu, joka tekee television katsomisesta juhlaa.

  Tallenna suosikkisi, tilaa lisäkanavia, vuokraa elokuvia, ja nauti ohjelmakirjastosta! Voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. Peruskanavien lisäksi tilattavana on suosituimmat Viasat ja C More -kanavapaketit, laaja valikoima eurooppalaisia tv-kanavia ja uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia!

  Laajakaista-asioissa
  sinua palvelee:

  BLC Telecom Asiakaspalvelu
  ma-pe klo 9-16
  p. 015 577 5310
  asiakaspalvelu@blc.fi

  BLC Telecom Myymälä 
  ma-pe klo 9-16 
  Nojanmaantie 20, Savonlinna

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa