<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Häiriö- ja huoltotiedotteet

  Häiriö- ja huoltotiedotteet

  Mikäli tiedotteeseen on määritelty vaikutusalue, näet sen kartalla klikkaamalla tiedotteen oikeassa reunassa olevaa Kartta-merkkiä. Kartta aukeaa uuteen välilehteen.

  Täältä löydät toimintaohjeita laajakaistan häiriötilanteisiin. Mikäli häiriö jatkuu toimenpiteistä huolimatta, häiriöilmoituksen voi tehdä 24h/vrk puhelimitse numeroon (015) 577 5350 tai sähköpostitse osoitteeseen hairioilmoitukset@blc.fi.

  Lakosta johtuen palveluissamme saattaa esiintyä viiveitä

  Hyvä asiakkaamme, 

  Ammattiliitto Pro aloitti ICT-alan toimihenkilöitä koskevan lakon 25.4.2022 klo 6.00.   Sovintoesityksen hylkäämisen vuoksi lakko jatkuu ja sen on ilmoitettu päättyvän 22.5.2022, ellei sopimukseen päästä sitä ennen. 

  Tilanne saattaa aiheuttaa viiveitä asiakaspalveluumme, tilaus- ja toimituskäsittelyymme sekä huolto- ja viankorjaukseen. 

  Olemme pahoillamme lakon aiheuttamasta haitasta. Olemme varautuneet työnseisaukseen ja aloittaneet toimenpiteet, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti lakosta huolimatta. 

  Tiedotamme asiasta lisää tilanteen edetessä. 

  Voitte jättää häiriöilmoituksen ylempänä annettujen ohjeiden mukaan. 

   

  Tilaa kaapelinäyttö

  BLC:n kaapeleiden näyttö- ja sijaintitiedot voit tilata Johtotiedosta (24h/vrk)
  puhelimitse numerosta 0800 12600 tai sähköpostitse info@johtotieto.fi

  Jätä häiriöilmoitus lomakkeella

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa