<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Taloyhtiöpalvelut

  Taloyhtiöpalvelut

  Taloyhtiö tarvitsee TV-palvelut. Ratkaisu siihen on BLC KaapeliTV. Nykyaikaisessa taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteydet. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television aikariippumattomat viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia. 

   

  Nykyaikaisessa taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteydet. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television aikariippumattomat viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia. Laajakaistapalveluja hankkiessasi voit niihin yhdistää myös taloyhtiön KaapeliTV-palvelut. Laajakaista + KaapeliTV tuo huoneistoon kattavan nykyaikaisen palveluvalikoiman kustannustehokkaasti.

  Taloyhtiö tarvitsee TV-palvelut. Ratkaisu siihen on BLC KaapeliTV. Palvelun avulla laadukas ja monipuolinen TV kanavatarjonta toimitetaan taloyhtiön huoneistoihin / tiloihin DVB-C signaalina. KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kiinteistöön monipuolisen kanavatarjonnan lisäksi myös teräväpiirtolähetykset sekä kaksisuuntaistetulla verkkoalueella luotettavan internetyhteyden. Se on järkevä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

  Liittyäksesi palveluun, taloyhtiössäsi tulee olla koaksiaaliverkko tai se on liittymisen yhteydessä rakennuttava. Toimittajana BLC varaa itselleen mahdollisuuden tarkistaa / hyväksyttää verkon kunto sekä komponentit liitettäväksi osaksi BLC:n KaapeliTV -verkkoa.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa