<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Avainautomaatti tuo joustoa avainten hallintaan – pilotti käynnistetty

  Avainautomaatti-web2Avainhallintapalvelua kehitetään ja olemme käynnistäneet pilottivaiheen avainautomaattipalvelun osalta. Ensimmäinen BLC Turvan avainautomaatti sijaitsee Helsingissä Postitalon K-Supermarketin läheisyydessä.

  Avainautomaatti on kehitetty vastauksena asiakkaiden toiveisiin saada parannusta avainten noutamiseen. Palvelun myötä avainten noutaminen ei ole sidoksissa BLC Turvan toimipisteiden sijaintiin tai aukioloaikoihin. Avainautomaatti on mahdollista sijoittaa erilaisiin tiloihin, jotka ovat avoinna joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään, joten avaimet voi hakea omien aikataulujensa puitteissa. 

  Eroon jonottamisesta ja aukioloajoista 

  Yksi avainautomaatin tärkeimmistä eduista on palveluaikojen laajentuminen niin sanotun virka-ajan ulkopuolelle. Asiakas voi noutaa avaimet itselleen sopivimpana ajankohtana. 

  Palveluaikojen parannuksen ohella avainautomaatti lisää avainpalvelun saavutettavuutta. Sijaintipaikka voi olla esimerkiksi kauppojen läheisyydessä, jolloin asioinnin voi hoitaa päivittäisten asioiden yhteydessä.

  BLC-Turva-Avainhallinta-web-7Helppokäyttöinen ja toimintavarma 

  Avainautomaatti on asiakkaalle helppokäyttöinen ja se nopeuttaa sekä sujuvoittaa avaimen noutamista tinkimättä pisaraakaan palvelun turvallisuudesta. Asiakas saa puhelimeensa tekstiviestin, jossa kerrotaan kaikki avaimen noutoon tarvittavat tiedot.

  Palvelua kehitetään palautteen pohjalta

  Automaatin käytöstä kerätään samalla myös asiakaspalautetta, mikä on tärkeää palvelun jatkokehittämisen kannalta. Pilottivaiheen aikana selvitetään mahdollisuutta tarjota tulevaisuudessa avainautomaattia palveluna BLC Turva Avainhallinta -palvelun asiakkaiden käyttöön. 

  Mikäli olet kiinnostunut BLC Turva Avainhallinta -palvelusta ota yhteyttä:

  Tanja Salonen
  Avainhallintapalvelun yksikönpäällikkö
  0505138312
  tanja.salonen@blc.fi

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Aiheet: