<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva Akatemia on käynnistynyt

  BLC-Turva-Akatemia-8BLC Turva Akatemia käynnistyi 4.4. ja ensimmäinen opiskeluviikko on takana. Mukaan akatemiaan tuli yhteensä 12 opiskelijaa ja kokemukset rekrykoulutuksen ensimmäisen viikon jälkeen ovat olleet hyviä.

  Järjestimme 6.4. ensimmäisen yhteisen koulutuspäivän opiskelijoiden kanssa Taitotalon Malminkartanon koulutuslaitoksella.

  Alan monipuolisuus yllätti

   
  Päivä sisälsi laajan läpileikkauksen turvallisuusalasta ja yrityksestämme. Lisäksi asiantuntijamme esittelivät opiskelijoille erilaisia turvallisuusratkaisuja oviautomatiikasta turvaverkkoon, äänievakuointiin sekä palveluihin. Opiskelijoiden palautteesta sai huomata, että alan sekä yrityksen monipuolinen tarjonta yllätti ja koulutus antaa opiskelijoille hyvät eväät etsiä itseään kiinnostava polku alalla.
   
  Päivän päätteksi pyysimme myös kahdelta opiskelijalta kommentteja koulutuksesta.
  Katso videolta ensitunnelmat:
   

   

  Yhteistä koulutusta jatketaan ja tulevina viikkoina opiskelijat pääsevät sukeltamaan entistä syvemmälle alaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin myös käytännön kautta.
   
  Haku tämän kevään koulutukseen on päättynyt, mutta avoimiin työpaikkoihin voit tutustua täältä ja tutustu tarkemmin BLC Turva Akatemiaan tästä.
   
   

  Kuvia koulutuspäivästä:

   
  BLC-Turva-Akatemia-10 BLC-Turva-Akatemia-23
  BLC-Turva-Akatemia-20
  BLC-Turva-Akatemia-12
  BLC-Turva-Akatemia-25

  Aiheet: