<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva on vuoden 2022 turvallisuusyritys ja turvaurakoitsija

  BLC-Turva-FSA-2022-voittajakuva-webBLC Turva on palkittu vuoden turvallisuusyrityksenä vuosittaisessa Finnish Security Awards -juhlagaalassa 29.11.2022. Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on järjestänyt gaalatilaisuutta vuodesta 2015 ja palkintoraati koostuu useista turvallisuusalan huippuammattilaisesta.

  Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

  Palkintoraadin jäsenet perustelivat valintaansa seuraavasti:
  BLC Turva on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen johtavista kiinteistöturvallisuuden asiantuntijoista. Yritys panostaa voimakkaasti paikallisuuteen. Siitä pitävät huolen 20 toimipistettä 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

  Yritys on vastannut turvallisuusalan ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen perustamalla tänä vuonna Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa BLC Turva Akatemian. BLC Turvaa pidetään luotettavana kumppanina, jonka asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.”

  BLC Turva on myös vuoden 2022 turvaurakoitsija

  Myös kumppanit jakoivat juhlagaalassa palkintoja ja Turvaurakoitsijat ry palkitsi BLC Turvan vuoden 2022 turvaurakoitsijaksi. Palkinto annetaan tunnustuksena asiantuntevasta ja esimerkillisestä toiminnasta kokonaisvaltaisten turvallisuuspalvelujen kehittämisessä.

  Voitot kruunaa kuluneen vuoden

  Gaalatilaisuus järjestettiin Ostrobotnian juhlasalissa Helsingissä ja palkintoja oli vastaanottamassa BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen.

  - Tämä on meille hieno kunniainosoitus pitkästä ja määrätietoisesta työstä. Voitot maistuu erityisen hyvälle, kun vuoteen on mahtunut paljon muutoksia globaalista markkinatilanteesta, kuin suuresta yritysfuusiostamme johtuen. Suurin kiitos menestyksestä kuuluu tietenkin meidän ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. On ollut ilo nähdä, kuinka vuodesta toiseen olemme hyvällä hengellä pystyneet jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja voitot palkintogaalassa vahvistaa olevamme oikealla polulla, Nevalainen kiittää.

  BLC Turvasta kasvoi Suomen johtava turva-alan yritys, kun siihen yhdistyi syksyllä 2021 AM Security, AM Lukkoasema. Nykyisin yritys tarjoaa turva-alan laajimman ratkaisu- ja palveluvalikoiman työllistäen n. 500 henkilöä 19 paikkakunnalla.

  Aiheet: