<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turvalla on pallo hallussa Padel Zonen kaikilla kentillä

  Padel-Zone-2Laatu, loistava toimitusvarmuus ja joustava palvelu ovat Padel Zonen toimitusjohtaja Eero Piirosen perusteluja sille, miksi yritys on antanut padel-kenttiensä lukitus- ja turvaratkaisut BLC Turvan käsiin. Padel Zone on vahva vaikuttaja padelissa Itä-Suomessa.

  Tuttu kumppani tuntee laatuvaatimukset

  Padel Zone aloitti toimintansa Savonlinnassa, jossa se avasi ensimmäiset kaksi kenttäänsä vuoden 2020 kesällä. BLC Turva toteutti Asematien viereiseen puistoon rakennettujen ulkokenttien kameravalvonnan ja on sen jälkeen ollut mukana kaikissa Padel Zonen kenttien rakennusprojekteissa.

  – Tällä hetkellä Savonlinnassa on kolme ulko- ja kaksi sisäkenttää. Varkauteen avasimme maaliskuussa sisähallin. Lappeenrantaan puolestaan valmistui sisähalli huhtikuussa. Kun kaikissa kolmessa kaupungissa rakenteilla olevat ulkokentät valmistuvat, kenttiä on yhteensä 22, Piironen laskee.

  Piironen korostaa, että tuttua palveluntarjoajaa on helppo käyttää, koska odotukset palvelun laadulle täyttyvät. Hän kiittelee, että BLC Turva on osoittautunut yhtä luotettavaksi kumppaniksi kaupungista ja toimipisteestä riippumatta.

  – Yhteistyö on ollut mutkatonta. Yrityksen sisäinen viestintä toimii, asennukset tehdään ammattitaidolla ja vastaukset kysymyksiin tulevat viipymättä. Ja kun kohteita on alkanut tulla lisää, olemme saaneet esimerkiksi sarjoitukset avaimiin todella nopeasti.

  Padel-Zone-5Kaikki palvelut yhdeltä luukulta

  Lappeenrantaan toukokuussa valmistunut kuuden kentän sisähalli on Padel Zonen suurin sisähalli. Myös lukitus- ja turvaratkaisuiltaan Huhtiniemen halli on laajempi kokonaisuus verrattuna yrityksen muihin kohteisiin. Kohteen toteuttivat yhteistyössä BLC Turvan Imatran ja Lappeenrannan toimipisteet.

  – Huhtiniemeen asensimme kameravalvonta-, paloilmoitin-, turvavalo- ja rikosilmoitinjärjestelmät sekä sähköisen- ja mekaanisenlukituksen. Ihan loppumetreillä laitoimme vielä 4G-routerin ja WLAN-verkon, BLC Turvan Jouni Purtilo kertoo.

  Jouni Purtilo ja Mika Lassila kertovat, että BLC Turvan valtti on monipuolisuus: yhtiön pyrkimyksenä on palvella asiakkaita yhden luukun periaatteella.

  – Tilaajan kannalta on ehdottomasti etua siitä, että tarvittavat lukitus- ja turvapalvelut ovat samalta toimijalta. Muun muassa ongelmatilanteissa riittää soitto yhdelle henkilölle, ja homma lähtee eteenpäin, riippumatta missä kaupungissa kohde sijaitsee.

  Padel-Zone-7Padel on kesän ykköslaji

  Padel Zone on tehnyt padel-kenttiin isoja investointeja nopealla aikataululla laadusta tinkimättä.

  Kaikki kenttämme ovat Suomen ykköstasoa. Emme ole halunneet tehdä niin sanottuja budjettikeskuksia ja -kenttiä, Piironen toteaa.

  Mitä tulevaisuuteen tulee, Padel Zone ei ole avaamassa uusia kenttäprojekteja ihan lähitulevaisuudessa. Piironen sanoo, että nyt on aika panostaa täysillä nykyisten kenttien toimintaan ja saada jokaiseen kaupunkiin hyvä padelpöhinä päälle ja taata, että tänäkin kesänä padel kuuluu kesän ykköslajeihin Itä-Suomessa.

  Kentät pyörivät kesällä täydellä kapasiteetilla. Jo käytössä olevat kentät ovat olleet jatkuvasti varattuja, Piironen iloitsee.

  Kiinnostuitko?

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Aiheet: