<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turvan Mika Lassila ja Jari Ahokainen palkittiin Abloyn Key Experience -tapahtumassa

  BLC Turvan opas Mika Lassila on Vuoden 2024 ABLOY-myyjä. Vuoden ABLOY -myyjän titteli on lukitusalan vuoden tärkeimpiä tunnustuksia.

  Mika-Lassila-potretteja-4

  Mika Lassila, joka toimii BLC Turvan Imatran yksikönpäällikkönä, sai Abloyn valintaperusteissa kiitosta kyvystään löytää jatkuvasti uusia mahdollisuuksia edistää yhteistyötä lukkoliikkeiden ja asiakkaiden keskuudessa.

  ”Mikan rauhallinen luonne yhdistettynä oma-aloitteiseen ja ratkaisukeskeiseen asenteeseen tekevät hänestä kumppanin, jonka kanssa kaikkien on helppo toimia”, Abloyn myyntipäällikkö Timo Tallus kommentoi valintaa.

  Perusteluissa todetaan myös, että Lassila tuntee ABLOY-portfolion kuin omat taskunsa, oli kyse sitten mekaanisista tai digitaalisista ratkaisuista asumisen, julkishallinnon ja kriittisen infrastruktuurin kohteisiin.

  Tunnustus on hieno meriitti Mikan BLC Turva -uralla. Mika aloitti BLC Turvassa vuonna 2012 asentajan tehtävissä ja on vuosien mittaan edennyt myyjäksi, työnjohtajaksi ja vuonna 2023 yksikönpäälliköksi.

  Samassa tilaisuudessa sai tunnusta myös Lappeenrannan yksikönpäällikkö Jari Ahokaisen pitkä ura BLC Turvassa. Jari on työskennellyt saman työnantajan palveluksessa huimat 40 vuotta.

  Palkinnot myönnettiin Abloyn Key Experience -tapahtumassa, joka järjestettiin Tallinnassa.

  Aiheet: