<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turvan Turun varaston toiminta siirtyy liiketoimintakaupalla Transvalille

  BLC-brandikuvia-2023-turva-pennanen-suvi-4277-aaltoBLC Turva Oy ja Transval Warehousing Oy (”Transval”) ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä BLC Turvan Turun varaston toiminta siirtyy Transvalille 1.10. alkaen.

  Liiketoimintakaupan myötä Turun varaston henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Transvalin palvelukseen ja Transval vastaa jatkossa Turun varaston päivittäisestä toiminnasta.

  Yhteistyö parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa toimintaa

  Yhteistyölle on hyvä perusta, sillä Transval on osa 100 % suomalaista Posti Groupia, jonka kanssa BLC-konserni on tehnyt hyvin toimivaa yhteistyötä jo useita vuosia. Transval on toiminut logistiikka-alan edelläkävijänä jo vuodesta 1994 ja yritys työllistää jo yli 5000 logistiikan ammattilaista valtakunnallisesti.

  Liiketoimintakaupan myötä saamme varastotoimintaamme Suomen huipputason logistiikka-alan kumppanin, jonka kanssa saamme tehostettua ja kehitettyä logistiikan prosessejamme.  

  Nopeammat tilausten käsittelyajat, parempi toimitusvarmuus sekä luotettavat toimitusajat tulevat näkymään jatkossa asiakkaillemme entistäkin parempana asiakaskokemuksena, kun toimitusketju toimii soljuvammin alusta loppuun asti.

  Odotamme innolla yhteistyön aloittamista.

  Heräsikö kysyttävää?

  Lisätietoja antaa

  Satu Kontro
  hankintajohtaja
  +358505619402
  satu.kontro@blc.fi

  Aiheet: