<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turvasta ABLOY FLEXIM -työajanseurantajärjestelmien valtuutettu kumppani

  BLC Turva ja Abloy Oy ovat laajentaneet yhteistyötään allekirjoittamalla ABLOY FLEXIM -työnajanseurantajärjestelmien jakelusopimuksen. Sopimuksen myötä BLC Turvalla on jatkossa valtuudet toimittaa asiakkaille kokonaisvaltaisena ratkaisuna FLEXIM PRO ja FLEXIM COMPACT -työajanseurantajärjestelmiä asiakaskohteisiin.

  Erilaisia työaikamuotoja tukeva FLEXIM-järjestelmä on tehokas kumppani niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille. Korkean tietoturvan ja yksinkertaisen käyttöliittymän ratkaisu on asiakkaalle poikkeuksellisen toimiva – se on integroitavissa useisiin työajanhallinnan, palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmiin.

  ”BLC Turva on kasvanut viime vuosina vahvasti ja yrityksellä on laaja kokonaisvaltainen turva-alan osaaminen valtakunnallisesti. Yritykset ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä muiden Abloyn lukitus- ja turvajärjestelmien kanssa, joten yhteistyön laajentaminen kattamaan myös työnajanseurantajärjestelmät on luonnollinen jatkumo.” Abloyn Myynti- ja markkinointijohtaja Jari Perälä sanoo.

  ”ABLOY FLEXIM -työajanseurantajärjestelmä täydentää hyvin BLC Turvan tuoteportfoliota ja sopii täydellisesti osaksi yrityksen palvelukonseptia, joka mahdollistaa asiakkaillemme kattavat palvelut projektoinnista aina pääkäyttö- ja tukipalveluihin. Lisäksi jakelusopimus tukee tavoitetta tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavasti ja monipuolisesti ratkaisuja kiinteistön turvallisuuden eri osa-alueilta.” BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen sanoo.

  BLC Turva tarjoaa Suomen kattavimman valikoiman turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja sekä alan laajimman palveluvalikoiman. Toimimme asiakkaidemme oppaina 19 paikkakunnalla n. 500 ammattilaisen voimin.

  Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulkuratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa. www.abloy.fi

  Tutustu lisää ABLOY FLEXIM -työajanseurantajärjestelmiin tästä >>

  Heräsikö kysyttävää?

  ABLOY FLEXIM -järjestelmien kanssa sinua BLC Turvalla opastaa:

  Petri Saalimo
  palvelukehityspäällikkö
  petri.saalimo@blc.fi
  +358447001995

  Aiheet: