<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  dormakaba kulunvalvontaratkaisuja asiakkaille tehdään tiiviissä yhteistyössä

  BLC-Turva-dormakaba-yhteistyo-1-1Olemme tiivistäneet yhteistyötä dormakaban kanssa ja sukellamme yhdessä pintaa syvemmälle kulunvalvontaratkaisuissa.

  Lukituksen sähköistymisen myötä myös kulunvalvontajärjestelmien kysyntä on kasvanut ja järjestelmiä asennetaan entistä monipuolisemmin erilaisiin kohteisiin niin pienistä muutaman oven kohteista isoihin hotelleihin tai matkustajalaivoihin.

  Olemmekin laajentaneet kulunvalvonnan järjestelmävalikoimaamme myös dormakaban kulunvalvontajärjestelmiin varmistaaksemme, että valikoimastamme löytyy varmasti asiakkaan tarpeisiin sopiva vaihtoehto.

  Ratkaisuja asiakkaille tiiviissä yhteistyössä

  Välimatka BLC Turvan Vantaan toimipisteen sekä dormakaban toimipaikan välillä on lyhyt ja ratkaisuja asiakkaillemme suunnitellaan tarvittaessa yhdessä saman pöydän ääressä. dormakaban kulunvalvontaratkaisujen asiantuntijana toimii Jari Pulkkinen (kuvassa oikealla), joka vastaa dormakaban kulunvalvonnan, hotellilukituksen sekä ohjelmistojen projektimyynnistä Suomessa.

  BLC Turvalla dormakaban tuotepäällikkönä toimii Sami Tarvainen (kuvassa keskellä) ja uutena vahvistuksena dormakaba kulunvalvontajärjestelmien myyntiä on alkanut edistämään BLC Turvan turvatekniikkajärjestelmien valtakunnallinen myyntipäällikkö Aki Saaristola (kuvassa vasemmalla).

  Kiinnostuitko?

  Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää dormakaban kulunvalvontaratkaisuista niin ota yhteyttä:

  Valtakunnallinen myynti

  Aki Saaristola
  Myyntipäällikkö - turvatekniikkajärjestelmät ja -palvelut
  0400 274 284
  etunimi.sukunimi@blc.fi

  Aiheet: