<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Jouni Asikainen aloitti Joensuun yksikönpäällikkönä

  jouni-asikainen-blc-turvaPitkän linjan turva-alan ammattilainen Jouni Asikainen aloitti BLC Turvan Joensuun yksikönpäällikkönä 1.12.2021. 

  Jouni tuo vankkaa osaamista Joensuun yksikköön. Kokemusta hänelle on kertynyt jo reilut 30 vuotta erilaisista lukitus- ja toimitilaturvallisuuden tehtävistä. Ura on alkanut elektroniikkalukkoseppänä ja päätynyt alan asiantuntija- sekä myyntitehtäviin.

  Jatkuvaa kehitystä

  Jatkuvasti eteenpäin pyrkivänä kaverina Jouni on opiskellut turvallisuusalan tradenomiksi ja viimeistelee nyt työn ohella YAMK tutkintoa tulevaisuuden johtamisesta ja asiakaslähtöisistä palveluratkaisuista. BLC Turvan toiminnan tavoitteena onkin ollut olla asiakaslähtöinen turvatekniikka-alan suunnan näyttäjä ja tämä kokemuspohja tukee vahvasti tavoitetta ja Jouni tuo mukanaan varmasti paljon uusia tuulia Joensuun yksikön kehittämiseen.

  "On hienoa palata takaisin juurilleni, mutta kuitenkin katsoa alaa ja toimintaa uusin näkemyksin. Sekä yhdessä osaavan henkilöstön kanssa kehittää toimintaamme asiakkaidemme turvaksi." Jouni sanoo.

  Ota yhteyttä

  Jouni Asikainen
  yksikönpäällikkö
  jouni.asikainen@blc.fi
  045 788 41453

   

  Aiheet: