<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Kattava videovalvontajärjestelmä ratkaisuna Keravan kaupungin häiriöihin

  BLC-Turva-Kerava-web-2Keravan kaupungilla oli haasteena toistuvat häiriöt kaupungin julkisilla paikoilla ja tilannetta haluttiin hallita. Ratkaisuna ongelmaan toteutimme tiiviissä yhteistyössä kaupungin kanssa keskustan alueelle kokonaisvaltaisen videovalvontajärjestelmän, jonka avulla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ja selvittää vahingontekoja. 

  Yhteistyö Keravan kaupungin kanssa aloitettiin vuonna 2019 ja yhteistyö lähti soljuvasti liikkeelle heti ensi metreiltä. Tavoite oli selkeä ja kaupungin puolelta kilpailutusvaiheessa oli tehty paljon hyvää selvitystyötä mikä helpotti projektin aloittamista.

  - Hyvän riskiarvion, ennakkosuunnittelun, speksauksen sekä markkinakartoituksen perusteella päätös käyttää BLC Turva Oy palveluntarjoajana oli helppo, kertoo Keravan kaupungin turvallisuuspäällikkö Jussi Komokallio.

  BLC-Turva-Kerava-web-1

  Videovalvonta ennaltaehkäisee tehokkaasti rikollisuutta

  Videovalvontakameroiden käyttö on yleistynyt kaikenlaisissa kohteissa. Yksi keskeisimpiä hyötyjä videovalvonnassa on ennaltaehkäisy. Videovalvonta korostaa tehokkaasti kiinnijäämisen riskiä mikä vähentää tehokkaasti mm. häiriöitä, vahingontekoja ja muita rikoksia. Lisäksi nykyaikaisissa videovalvontakameroissa korkea kuvan laatu mm. poliisitutkinnan tarpeisiin sekä videotallenteiden pilvitallennusratkaisut helpottavat ja nopeuttavat huomattavasti ongelmatilanteiden selvittämistä jälkeenpäin. Yhdessä nämä tuo merkittävästi lisää turvaa ihmisille sekä omaisuudelle. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen kaupunkialueella tietyt ongelmat ovatkin rauhoittuneet ja kiinnijääminen on lisääntynyt.

  - Olemme saaneet paljon positiivista palautetta kameravalvonnasta ja sen tuomista hyödyistä, kertoo Komokallio. 

  BLC-Turva-Kerava-web-3

  Enemmän kuin pelkkä videovalvontajärjestelmä

  Videovalvontajärjestelmän lisäksi yhteistyö sisältää myös kattavat palvelut, joilla taataan, että järjestelmä toimii luotettavasti koko elinkaaren ajan. Perinteisten huolto- sekä tukipalveluiden lisäksi palvelukokonaisuuteen sisältyy nykyaikaiset pilvipalvelut ja kaikki valvontakamerat on liitetty osaksi omaa turvaverkkopalveluamme, joka seuraa automaattisesti järjestelmien kuntoa turvatun laajakaistayhteyden välityksellä. Turvaverkkopalvelumme ilmoittaa välittömästi, jos kameroiden toiminnassa havaitaan häiriöitä. Toimintavarmuus on huippuluokkaa ja tiedetään jatkuvasti, että kamerat toimivat.

  - BLC Turvan kanssa on ollut etu siinä, että heiltä yhteyshenkilö on pysynyt samana ja on ollut helppo lähestyä ongelmatilanteissa ja on saanut tukea nopeasti ja oikealta asiantuntijalta, Komokallio kommentoi.

  Vantaan-henkilostoa-2kuvauspaiva-16-1

  Jatkuvaa yhteistyötä

  Keravan kaupungin järjestelmä on suunniteltu skaalautuvaksi ja sitä onkin vuosien varrella laajennettu sekä kehitetty. Samaan aikaan yhteiset toimintamallit on hioutuneet uomiinsa ja molemmat kumppanit ovat oppineet tuntemaan hyvin toisensa sekä oppimaan ratkaisemaan haasteita hyvin yhdessä.

  - Ongelmat ovat tehty ratkaistaviksi. Ne on ollut meidän tilanteessamme helppo ja nopea ratkaista nopealla reagoinnilla sopimuksen mukaisesti. Kun haluaa että järjestelmä toimii kannattaa se huomioida sopimuksissa. Suosittelen BLC Turvan palveluita suuresti, Toteaa Komokallio. 

  Asiantuntija oppaanasi

  Mikäli sinulla on tarve vastaaville turvallisuusjärjestelmille ota yhteyttä Antti Vikkulaan. Hän toimii BLC Turvalla turvaverkkopalveluiden sekä turvajärjestelmien asiantuntijana ja opastaa sinua mielellään oikean ratkaisun valinnassa.

  Vantaan-henkilostoa-2kuvauspaiva-14

  Ota yhteyttä
  Antti Vikkula
  projektipäällikkö
  040 038 8079
  antti.vikkula@blc.fi

  Tutustu turvaverkkopalveluumme

   

  Aiheet: