<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Tanja Salonen aloittaa BLC Turvan Oulun ja Ylivieskan toimipisteiden yksikönpäällikkönä

  Tanja-Salonen-1Tanja Salonen aloittaa Oulun sekä Ylivieskan toimipisteiden yksikönpäällikkönä 4.5.2023.

  Tanjan ensikosketus turva-alaan on jo vuodelta 2001, kun hän siirtyi rakennusalalta turva-alalle. Vuosien varrelle on mahtunut myös muun alan töitä, mutta turva-alalla hän on ehtinyt toimia useissa eri tehtävissä niin projektipäällikkönä, palvelupäällikkönä kuin viimeisimpänä avainhallinnan yksikönpäällikkönä.

  Yrittäjähenkisellä Tanjalla on kilpaurheilutaustaa ja hän on viime vuosina kehittänyt määrätietoisesti Suomen johtavaa avainhallintapalvelua, mutta kokee nyt olevansa valmis uusiin haasteisiin. Uudessa tehtävässään hän pääsee hyödyntämään tehokkaasti vuosien varrella karttunutta monipuolista turva-alan kokemusta sekä myynti-, että henkilöstöjohtamistaitojaan.

  Yhdessä enemmän – kokonaisvaltaista turvallisuutta asiakkaille

  Uuteen tehtävään Tanja astuu luottavaisin mielin, sillä Oulun sekä Ylivieskan toimipisteillä on hyvä tekemisen meininki sekä vahvaa osaamista niin lukitus- kuin turvatekniikassa. Tanja odottaakin pääsevänsä kehittämään toimipisteiden toimintaa ja palvelemaan seudun asiakkaita tarjoamalla entistäkin kokonaisvaltaisempia kiinteistöturvallisuuden ratkaisuja sekä palveluja.

  ”On ilo aloittaa työskentely Oulun alueen liiketoiminnan kehittämisen ja mahdollisuuksien parissa. Oulussa ja Ylivieskassa palvelutarjoamamme on todella laaja ja asiantuntijuus, tiedot sekä taidot korkealla tasolla. Näiden avulla on hyvä rakentaa uutta ja vahvistaa entistä.” sanoo Tanja.

  Oulun sekä Ylivieskan yksikönpäällikön tehtävän lisäksi Tanja jatkaa edelleen myös BLC Turvan avainhallintapalvelun yksikönpäällikkönä.

  Ota yhteyttä Tanjaan:

  Tanja Salonen
  yksikönpäällikkö
  tanja.salonen@blc.fi
  050 513 8312

  Aiheet: