<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva Akatemia kouluttaa uusia tekijöitä alalle

  BLC-Turva-akatemia-blogiAlan edelläkävijöinä BLC Turva aloittaa ensimmäisenä turva-alalla oman rekrykoulutusohjelman BLC Turva Akatemian huhtikuussa 2022.

  Koulutus on BLC Turvan, Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa yhdessä laadittu lukitus- ja järjestelmäasentajien rekrykoulutus, jonka aikana hakijalle opetetaan perusasiat lukitus- ja järjestelmäasentajan ammatista ja tarjotaan käytännön kokemusta turva-alan työstä.

  Tuumasta toimeen

  Idea oman rekrykoulutusohjelman järjestämisestä on syntynyt siitä, että kasvavalle alalle tarvitaan lisää uusia tekijöitä ja henkilöstöä eläköityy lähivuosina. Koulutusohjelma tarjoaa hakijalle matalan kynnyksen kokeilla, olisiko tämä itselleen sopiva juttu ja samalla työtä pääsee opiskelemaan nopeasti alan parhaiden osaajien seurassa heti käytännössä. Koulutusta tarjotaan toimipisteissämme ympäri Suomen: Tampereen, Turun, Kuopion, Jyväskylän, Vantaan, Savonlinnan, Oulun ja Joensuun alueille.

  ”Meitä on tänä päivänä jo yli 500 turva-alan rautaista ammattilaista ja tarvitsemme lisää osaajia joukkueeseemme tukemaan liiketoimintamme kasvua ja sekä vastaamaan työvoimatarpeeseemme lähivuosina tapahtuvien henkilöstömme eläköitymisten johdosta. Asiakkaidemme mielestä olemme houkutteleva ja luotettava kumppani, joka tarjoaa kattavan lukitus- ja turvatekniikan palvelukokonaisuuden yhdeltä luukulta, tutulta myyjältä. Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksemme NPS arvo oli 47. Toimimme valtakunnallisesti ja samalla vahvasti paikallisesti 19 paikkakunnalla sekä yhdessä laajan partneriverkostomme kanssa” toteaa toimitusjohtaja Jukka Nevalainen.

  Toimintaamme ohjaavat arvomme iloisuus, tuloksellisuus, uudistuvuus ja asiakaslähtöisyys. Toimimme konservatiivisella alalla, mutta toiminnassamme on mukana tietty ilo, humaanius ja hyvä, alati uudistuva meininki. Se heijastuu kaikkialle: työntekijöille, asiakkaille – ja myös tulokseen.

  ”Meille on tärkeää opastaa uusia tekijöitä työssään ja kasvattaa heistä meille pitkäaikaisia alan ammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan jatkuvasti työurallaan. Henkilöstömme jakaa aktiivisesti osaamistaan tarvittaessa kädestä pitäen uusille tiimiläisille. Tarjoammekin sinulle mukavat työkaverit, mielenkiintoisen työn, nykyaikaiset työvälineet, koulutus- ja etenemismahdollisuuksia työurallasi. Meillä on käytössä myös kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä hyvinvointiedut palautumisesi tueksi mukavan liikunnan, kulttuurin tai hieronnan parissa” jatkaa henkilöstöpäällikkö Liisa Räisänen.

  Kiinnostuitko?

  Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy työhön tarttuvaa asennetta, oppimisen intoa, kädentaitoja ja halua tulla mukaan turva-alan ammattilaisten joukkueeseen.

  Rekrykoulutuksen jälkeen tarjoamme sinulle mahdollisuuden työsuhteessa jatkamiseen sekä oppisopimuskoulutuksen kautta saatavaan turva-alan ammattitutkintoon työn ohessa opiskellen. Voit olla varma, että pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi tulevalla työurallasi alati kehittyvällä turva-alalla.

  Voit lukea lisää koulutuksesta ja hakea siihen BLC Turva Akatemia | Lukitus- ja järjestelmäasentajien rekrykoulutus. Hakuaika on käynnissä ja päättyy 14.3.2022, joten olethan nopea.

  BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä, joka tarjoaa turva-,lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa.  BLC Turva palvelee yli 480 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. BLC Turva kuuluu kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 95 milj € ja yhtiön kotipaikkakunta on Savonlinna. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.

  Aiheet: