<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Turun toimipisteen toimintaa kehitetään monella rintamalla

  BLC-Turva-Joni-Liukkonen-2Joni Liukkonen aloittaa Turun toimipisteen uutena yksikönpäällikkönä ja Turussa toimivan tukkuvaraston myyntiä kehitetään panostamalla lisää alueelliseen myyntiin.

  Joni Liukkonen aloittaa Turun toimipisteen yksikönpäällikkönä

  Joni Liukkonen on vahvan myyntitaustan omaava pitkän linjan BLC Turvalainen ja hän kehittämään toimipisteen lukitus- ja turvatekniikan asennus-, ylläpito- sekä huoltopalveluiden myyntiä. 

  Lähes 20 vuotta turva-alalla työskennellyt Savonlinnassa asuva Joni on aloittanut BLC Turvalla vuonna 2014 ensiksi asentajana ja työnjohtajana, jonka jälkeen hän toimi vuosina 2015 – 2021 myyntipäällikkönä kehittäen tänä aikana vahvasti alueen toimipisteen myyntiä. Vuodesta 2021 lähtien hän on toiminut Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomen aluemyyntijohtajana ja hän tulee jatkossakin työskentelemään valtakunnallisessa myynnissä.

  ”Otan tehtävän innolla vastaan. Aktiivisella myyntityöllä sekä hyvällä palveluasenteella voidaan toimipisteen toimintaa viedä paljon eteenpäin.” Joni sanoo.

  Ota Joniin yhteyttä:

  Joni Liukkonen
  yksikönpäällikkö
  +358 44 561 8146
  joni.liukkonen@blc.fi

  Tukkumyyntiä kehitetään ja paikalliseen palveluun panostetaan

  Turun toimipisteellä sijaitsee myös pohjoismaiden suurin turvatuotteiden tukkuvarasto. Tulemme kehittämään tukkukauppamyyntiä ja sitä tulevat jatkossa hoitamaan alueellisesti Jouni Saarinen (turkoosi alue), Jukka Siivinen (kirkkaan sininen alue) ja Mikko Salpakari (tumman sininen alue). Tukkumyyntikauppaa johtaa jatkossa Eero Pelkonen.

  Aluejaolla tullaan parantamaan asiakaspalvelua entisestään, kun tuttu paikallinen myyjä on asiakasta lähellä. Vastaava aluejako ja käytäntö on ollut käytössä aikaisemmin myös Turva Partner toiminnassa.

  partner-alueet

  Ota yhteyttä tukkumyyjiimme:

  Jukka Siivinen
  jukka.siivinen@blc.fi
  010 480 3556 

  Mikko Salpakari
  mikko.salpakari@blc.fi
  045 788 414 83

  Jouni Saarinen 
  jouni.saarinen@blc.fi
  010 480 3540

   

  Aiheet: