<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Varautumista ja tekoja energiakriisin varalta

  BLC-Turva-sahkoauto-1Energian hinnat ovat nousseet viimeaikaisen maailmantilanteen takia ja Euroopan energiakriisi vaikuttaa meihin kaikkiin. Suurena toimijana haluamme pyrkiä kohti ympäristöystävällisiä ja vastuullisia valintoja toiminnassamme entistäkin enemmän. Teemme aktiivisesti toimia energian säästämiseksi ja tulemme panostamaan niihin myös tulevaisuudessa. 

  Ensimmäiset askeleet sähköiseen liikenteeseen 

  Toimimme paikallisesti 19 eri paikkakunnalla ja työntekijämme liikkuvat asennuskohteissa päivittäin autolla. Yhteensä ajokilometrejä tulee vuosittain satoja tuhansia ja otammekin liikenteen ympäristövaikutukset vakavasti. Olemme ottaneet ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti sähköistä liikennettä hankkimalla täysin sähkökäyttöisen tuotantoauton Helsingin toimipisteellemme.

  – Sähköinen tuotantoauto on ollut mukava hankinta. Auton lataaminen onnistuu helposti suoraan toimipisteemme pihassa, joten auto on aamuisin ladattuna täyteen ja valmiina lähtöön. Ajossa sähköauto on osoittautunut myös tehokkaammaksi, kuin perinteinen bensakäyttöinen auto, projektipäällikkö Teemu Koivula kuvailee ajamansa sähköauton käyttöä.

  Keräämme ensimmäisestä sähkökäyttöisestä tuotantoautosta kokemuksia ja parhaita toimintatapoja. Kokemukset uunituoreesta sähköautosta ovat rohkaisevia ja tulevaisuudessa pyrimme suurentamaan sähköisten ajoneuvojen määrää autokannassamme.  

  Lähellä tuotettu palvelu on ekoteko

  Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta palvelusta ja teemme myös laajasti yhteistyötä kotimaisten palveluntarjoajien kanssa. Toimimme 19 paikkakunnalla ja lisäksi laaja Turva Partner -verkostomme takaa sen, että asentajat ovat aina asiakasta lähellä. Lähellä tuotettu palvelu vähentää pitkiä ajoja ja lisäksi se tuo lisäarvoa asiakkaillemme, kun he saavat haluamansa ratkaisun lisäksi luotettavaa jälkihoitoa ja jouhevaa asiakaspalvelua tutulta paikalliselta henkilöltä.  

  Lähellä tuotetun palvelun lisäksi pyrimme välttämään ylimääräisiä huoltokäyntejä turvallisuusjärjestelmien etähallinnan avulla. Turvaverkkopalvelumme mahdollistaa kohteen järjestelmien hallinnan sekä seurannan etänä. Palvelu antaa asentajille tarkempaa ennakkotietoa viasta ja oikeat varaosat voidaan varata heti mukaan. Se vähentää reilusti ylimääräistä ajoa, kun vältetään turhia käyntejä paikan päällä ja järjestelmät saadaan huollettua nopeasti kerralla kuntoon.

  Tämän lisäksi työnjohdollamme on käytössä sähköinen työnohjausjärjestelmämme, joka auttaa työnjohtoamme optimoimaan energiatehokkaimmat ajoreitit kohteisiin.

  Energian säästäminen kaikkien asialistalla 

  Energian säästäminen on huomioitu laatimassamme ympäristöohjelmassa ja se on mukana kaikessa toiminnassamme. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita ja haluamme panostaa ympäristölle aiheutuvien haittavaikutuksien välttämiseen tai minimoimiseen. Meille myönnetty ISO 14001 -sertifikaatti kertoo vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin. Ympäristösertifikaatti on merkki siitä, että tunnistamme organisaatiomme aiheuttamat ympäristövaikutukset sekä asettamme päämääriä ja tavoitteita negatiivisten ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

  Toimipisteisiimme on nimetty ympäristövastaava, joka edistää paikallisesti ympäristötoimia. Energian säästäminen on osa ympäristöohjelmaamme ja säännöllisessä ympäristökävelyssä toimipisteillämme on mukana energian säästämisen näkökulma. Kannustamme työntekijöitämme huomioimaan energiakulutuksen omassa toiminnassaan edistämällä energiansäästöä omalla esimerkillään ja välttämään turhaa kulutusta tekemällä hankintoja vain tarpeeseen. Meillä on monessa työnkuvassa mahdollisuus etätyöskentelyyn, mikä vähentää myös työmatkaliikennettä. 

  Energiatehokkuus näkyy myös asentaessamme asiakkaiden ratkaisuja. Usein pyrimme hyödyntämään olemassa olevaa, sillä kaikkea ei aina tarvitse laittaa uusiksi. Toiminnastamme syntyvästä jätteestä mahdollisimman paljon kierrätetään ja ohjataan hyötykäyttöön. Kierrätämme myös kaikki vanhat lukot ja muut jätteet asianmukaisesti ja kierrätys hoidetaan tehokkaan verkoston avulla. Toimiva kierrätysverkosto takaa, ettei jätteitä tarvitse kuljettaa pitkän matkan päähän kierrätykseen. Tavoitteenamme on välttää jätteen joutuminen kaatopaikalle.

  Varautumista myös energian saannin häiriöihin

  Olemme varautuneet energiansäästötoimenpiteiden lisäksi myös mahdollisien sähkökatkoksien varalle.

  On tärkeää, että kiinteistön turvallisuusjärjestelmät tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti sekä asianmukaisesti. Erityisesti järjestelmien varavirtalähteinä toimivat akut heikkenevät vanhetessaan, eivätkä ne enää kestä suunniteltua varakäyntiaikaa.

  Palveluihimme kuuluvat turvallisuusjärjestelmien kokonaisvaltainen huolto, sekä järjestelmien toiminnan ympärivuorokautinen valvonta suojatun turvaverkkopalvelumme avulla, jonka kautta kiinteistöhälytykset siirtyvät automaattisesti sekä luotettavasti perille ja järjestelmissä ilmenevistä häiriöistä asiakas saa välittömästi tiedon. Turvaverkkopalvelu yhdistettynä nopeaan huoltopalveluumme varmistaa asiakkaillemme turvallisuusjärjestelmien keskeytyksettömän, huolettoman ja turvallisen toiminnan.

  Se tuo mielenrauhaa, kun tietää, että turvallisuusjärjestelmät toimivat luotettavasti haastavissakin olosuhteissa.

  Mikäli olet kiinnostunut turvaverkkopalvelustamme, voit tutustua palveluumme alla olevasta linkistä.

  Tutustu turvaverkkopalveluumme

  Aiheet: