<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Audio & äänievakuointi

  Äänievakuointi

  Äänievakuoinnilla ja yleisäänentoistolla tarkoitetaan järjestelmää, jonka kautta pystytään lähettämään kuulutuksia ja taustamusiikkia. Äänievakuointijärjestelmä lisää kiinteistön käyttäjien turvallisuutta poikkeustilanteissa. Äänievakuointijärjestelmä on myös yhdistettävissä palonilmoitin- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin.

  Äänievakuointijärjestelmä palvelee monipuolisesti

  Äänievakuointijärjestelmää tarvitaan kiinteistöissä, joissa on paljon ihmisiä, kuten kauppakeskuksissa, hotelleissa, toimistokiinteistöissä, tavarataloissa, teollisuusrakennuksissa, kouluissa, sairaaloissa ja liikenneasemilla. Kriittisessä tilanteessa laadukas äänentoisto tavoittaa nopeasti ihmiset ja parantaa kiinteistöturvallisuutta. 

  Normaalitilanteissa äänievakuointijärjestelmä palvelee kiinteistön päivittäisessä käytössä yleisäänentoistojärjestelmänä ja esimerkiksi taustamusiikki- ja kuulutuskäytössä. Äänievakuointijärjestelmä on myös integroitavissa osaksi paloilmoitinjärjestelmään, jolloin paloilmoituksen aktivoiduttua annetaan automaattinen, ennaltaohjelmoitu kuulutus halutulla tavalla.

  Äänievakuointijärjestelmän valinnassa huomioitavia asioita

  Äänentoiston laatuun ja kuuluvuuteen vaikuttavat kaiuttimien määrä ja laatu sekä tila, jossa niitä käytetään. Isoihin kauppakeskuksiin ja liikenneasemille valitaan erilaiset ratkaisut kuin vastaavasti toimistoihin tai sairaalan odotustiloihin. 

  Puhtaassa äänievakuointijärjestelmässä, jossa ei ole mahdollisuutta taustamusiikkiin, käytetään yleisesti torvikaiuttimia. Taustamusiikin soittoon torvikaiuttimet eivät sovellu, vaan silloin käytetään joko kattoon upotettavia kaiuttimia tai sylinterikaiuttimia. Paras äänentoisto saavutetaan erityisillä musiikkikaiuttimilla, tällöin myös tilan akustiikan tulee olla vastaavasti oikein suunniteltu.

  Vaihtoehtoja on digitaalinen yleisäänentoiston optisessa verkossa tai liitäntä suoraan IP-verkkoympäristöön. Järjestelmä on mahdollista rakentaa keskuksella tai keskuksettomaksi.

  Edustamme alan parhaita päämiehiä

  bosch-invented-for-life

  Bosch on maailman johtavia elektroniikkatuotteiden valmistajia. Tarjoamme kaikki Boschin julkiseen kuuluttamiseen ja äänievakuointiin liittyvät ratkaisut.

  Tutustu ratkaisuihin valmistajan sivuilta.

  amateaudio

  Amate Audio tarjoaa korkeimmat suorituskyky- ja toiminnallisuusstandardit vaativimpiin sovellusympäristöihin.

  Tutustu ratkaisuihin valmistajan sivuilta.

  Extron

  Extron on maailman johtavimpia AV-teknologian valmistajia. 

  Tutustu ratkaisuihin valmistajan sivuilta.

  Järjestelmä sisältää

  • Kuulutuskojeet
  • Mikrofonit
  • Tallentimet
  • Virittimet
  • Erilaiset vahvistimet
  • Virtalähteet
  • Kaiuttimet

  BLC Turva suunnittelee ja toteuttaa äänievakuointijärjestelmiä erilaisten julkisten tilojen, sairaaloiden, laitos- ja kouluympäristöjen ja kauppakeskusten ja -liikkeiden tarpeisiin. Turvan toteuttamat äänievakuointikeskukset kootaan ja toimitetaan valmiiksi konfiguroituina ja testattuna asiakkaalle.

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa