<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva
  Järjestelmät

  ABLOY OS

  ABLOY OS - Yksi järjestelmä turvallisuuden hallintaan

  ABLOY OS on Suomessa kehitetty järjestelmä, joka mahdollistaa kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemin hallinnan samasta järjestelmästä. OS sisältää sisäänrakennetun kulunvalvontajärjestelmän. 

  ABLOY OS -järjestelmän hyödyt

  Selainpohjaisen käyttöliittymän kautta on mahdollista hallita niin avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä sekä muita turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita. Kokonaisuuden hallinta yhden järjestelmän kautta lisää kiinteistöjen turvallisuutta sekä lisää käyttömukavuutta. ABLOY OS on skaalautuva järjestelmä, joka on valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

  • Vaivatonta kulunvalvontaa
  • Skaalautuu turvallisuustarpeiden mukaan
  • Älykkäästi integroitava
  • Aina ajan tasalla 

  ABLOY OS tekee kulunvalvonnan hallinnasta vaivatonta

  Hallinnoi joustavasti turvallisuutta, kulkua ja dataa selainpohjaisen käyttöliittymän kautta ilman erillistä asennusta. Skaalaa järjestelmän käyttöä tarpeidesi mukaan ohjelmistomoduulien avulla, joita on saatavilla elektromekaanisesta lukituksesta langattomiin lukijoihin. ABLOY OS:n kehityksessä huomioidut tulevaisuuden teknologiset tarpeet takaavat, että järjestelmä on integroitavissa API-rajapintoja hyödyntäen kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten HR-järjestelmät, rikosilmoittimet, paloturvajärjestelmät sekä KONE access systems.

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä lomakkeella

  Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä pikaisesti.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa