<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva

  Meriteollisuuden ratkaisut

  Meriteollisuuden turvaratkaisut

  BLC Turvalla on pitkä kokemus meriteollisuuden turvallisuusratkaisuista. Tutustu äänievakuointi- ja lukitusratkaisuihin, jotka suunnitellaan erityisesti meriteollisuuden tarpeisiin.

  Laivojen lukitusjärjestelmät

  Matkustajalaivoissa suositaan hotelli- ja palvelutaloista tuttuja korttilukitusjärjestelmiä, koska ne ovat toimintavarmoja ja nopeita päivittää. Toimitamme asiakkaillemme heidän tarpeistaan riippuen Trioving-, Onity-, Vingcard sekä Vingcard Marine -lukitusjärjestelmiä.

  Päävarastomme sijaitsee Turussa, mutta tuotteita ja varaosia on saatavana myös Rauman ja Helsingin toimipisteiden kautta.

  blc-main-images-6

   

  Matkustajalaivojen äänievakuointi

  Mahdollisten poikkeustilanteiden yllättäessä matkustajalaivojen äänievakuoinnin ohjaus ja toimivuus nousee keskeiseksi turvallisuustekijäksi. BLC Turvalla on vahva osaaminen matkustajalaivojen äänievakuointiratkaisujen suunnittelusta. Kysy lisätietoja ja referenssejä – kerromme niistä mielellämme! Lue lisää äänievakuointiratkaisuistamme täältä.

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa