<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva
  Varusteet ja helat

  ABLOY ACTIVE

  ABLOY ACTIVE - Hygieeniseen kulkemiseen kiinteistössä

  Oven painikkeita käytetään päivittäin jatkuvasti ja ne ovat otollinen paikka bakteerien leviämiseen. ABLOY ACTIVE oven painikkeet on suunniteltu estämään bakteeriperäisten taudinaiheuttajien leviäminen oven painikkeilta sen sisältämän hopean ansiosta.

  Tyylikäs ratkaisu sopii hyvin niin kotiin, toimistoihin tai julkisten tilojen oviympäristöihin, missä hygienista halutaan pitää hyvää huolta.

  Ratkaisun hyödyt

  • ACTIVE-pinnoite sisältää hopeaa, jonka antibakteeriset hyödyt on tunnettu jo vuosisatoja.
  • Säännöllisesti siivottuna pinnoite tappaa tehokkaasti haitallisia bakteereja.
  • Huomaamaton tapa vähentää tartuntariskiä arjessa.
  • Tehostaan huolimatta ACTIVE-pinnoite on täysin turvallinen käyttäjälle.
  • Ratkaisu erityisen hyvin kohteisiin, missä on tarvetta kiinnittää erityistä huomiota hygieniaturvallisuuteen, kuten kouluihin, sairaaloihin tai vilkkaisiin toimistoihin.

  Personoitavissa oman tyylin mukaan

  Kaikissa Abloyn maalatuissa heloissa on aina ACTIVE-ominaisuus. Vakioväreinä toimivat valkoinen, alumiiniharmaa, musta ja graphite, mutta voit herättää luovuutesi henkiin erikoisväreillä. Erikoisväreinä on käytettävissäsi koko RAL-värikartta ja ne maalataan aina erikoistilauksesta.

  ACTIVE-tuoteperhe on laajentunut kirkkaalla lakalla, joka on saatavissa vakiona kiillotetuissa ja harjatuissa messinkituotteissa. Uusi lakka on kehitetty kestämään entistäkin kovempaa käyttöä.

  abloy-hygienic

   

   

  Haluatko kuulla lisää?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella

  Asiantuntjiamme ovat sinuun sen jälkeen henkilökohtaisesti yhteydessä.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa