<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva
  Varusteet ja helat

  ABLOY EXIT

  ABLOY EXIT - Varmatoiminen poistumistieratkaisu

  Kiinteistöturvallisuuden kannalta on tärkeää, että kiinteistöihin on rajattu kulku toimivalla lukitusratkaisulla, mutta on myös tärkeää, että kiinteistöstä pääsee tarpeen tullen nopeasti ja helposti pois poistumisreittejä pitkin vaaratilanteiden sattuessa.

  ABLOY EXIT on kokonaisratkaisu turvalliseen poistumiseen kaikissa tilanteissa. Se sisältää paniikkipuomit, työntölevyt ja painikkeet, joiden avulla poistuminen kiinteistöstä onnistuu aina nopeasti ja helposti ovea työntämällä tai sitä päin kävelemällä.

  Täyttää alan standardit

  ABLOY EXIT -tuotteet täyttävät alan standardien EN179 ja EN1125 vaativimmat tasot. Ne määrittävät muun muassa oven avaus- ja sulkeutumisvoimat, korroosionkeston, kulutuskestävyyden ja palohyväksynnän.
   
   

  Testatusti turvallinen

  Tuotteet on testattu ja ne sertifioidaan virallisessa testauslaitoksessa aidossa oviympäristössä toimivana kokonaisuutena. Tuotteiden suunnittelussa on panostettu siihen, että ne ovat helppokäyttöisiä kaiken ikäisille ja että ne toimivat varmasti silloin, kun niitä eniten tarvitaan.

  Sopii kaikkiin kohteisiin

  ABLOY EXIT -tuotteet on suunniteltu säilyttämään toimintakykynsä vaativissa tilanteissa ja äärimmäisissä olosuhteissa kesät talvet. Tästä syystä tuotteita voidaan käyttää lukuisissa eri kohteissa, niin sisällä kuin ulkona, kuten urheiluhalleissa, oppilaitoksissa, toimistorakennuksissa ja muissa julkisissa kiinteistöissä.

  ABLOY EXIT

  Toimii kaikissa tilanteissa

  ABLOY EXIT -tuotteet helpottavat poistumista kiinteistöstä kaikissa tilanteissa, ei pelkästään vaaratilanteiden sattuessa. 

  Samalla kuin ratkaisu lisää turvallisuutta, niin se tekee kiinteistössä kulkemisesta soljuvampaa.

   

  Haluatko kuulla lisää?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella

  Asiantuntjiamme ovat sinuun sen jälkeen henkilökohtaisesti yhteydessä.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa