1TV-KORTTI JA MAKSUKANAVAPAKETIT

Maksukanavavalikoimamme uudistui 29.10.2019, kun BLC Telecomin kaapelitelevisiosignaalin toimittaja vaihtui. Lue lisää muutoksesta osoitteessa www.blc.fi/tv

New call-to-action

TV-kortti 2,90€/kk

MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit tilata TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Centeristä tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. TV-kortin kuukausimaksulla 2,90€ saat kotiisi kaksi HD-kanavaa (National Geographic HD ja Fox HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

Maksukanavapaketit

S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja uutuutena pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit C More Total ja Viasatin kanavapaketit.

Räätälöi oma pakettisi

Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 3, Mix5 tai Mix 8 -paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Tilaa maksukanavapaketteja 

Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

Katso koko maksukanavavalikoima!

Lataa maksukanavahinnastomme:

Lataa maksukanavahinnasto

Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Bonuskanavalla nyt:

Marraskuussa TV-kortilla on katsottavissa kaksi bonuskanavaa:

1.-30.11. BBC Earth HD, kanavapaikka 133

Maailma uudella tavalla!

BBC Earth HD -kanavan palkitut laatuohjelmat ja intohimolla asiaansa suntautuvat ammattilaiset tekevät tieteestä ja tosiasioista yhtä kiehtovia ja viihdyttäviä kuin taru.  BBC Earthin voit tilata kotiisi osana M- ja L-paketteja

1.-30.11. BBC Brit HD, kanavapaikka 336

Brittihuumorin ystävien oma kanava

BBC Brit HD on täynnä hulvatonta tilannekomiikkaa, mainioita talk-showta ja viihdyttäviä visailuja. BBC Britin voit tilata kotiisi osana M- ja L-paketteja.