TV-KORTTI JA MAKSUKANAVAPAKETIT

TV-kortti 2,90€/kk

MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit hankkia TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Telecomin asiakaspalvelupisteestä.  TV-kortin kuukausimaksulla 2,90€ saat kotiisi kaksi HD-kanavaa (National Geographic HD ja Fox HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

Maksukanavapaketit

S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja lisäksi pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit C More Total, C More Sport, V Premium, V Series & Film, ja V Sport -kanavapaketit.

Räätälöi oma pakettisi

Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 3, Mix5 tai Mix 8 -paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

Tilaa maksukanavapaketteja 

Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

Tilaa Telia Liigapassi

Katso koko maksukanavavalikoima!

Lataa maksukanavahinnastomme:

Lataa maksukanavahinnasto

Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Bonuskanavalla nyt:

1.-31.10. C More Juniori, kanavapaikka 152

Lasten oma kanava!

Yllin kyllin katseltavaa perheen pienimmille Muumilaakson tarinoista koko perheen animaatioelokuviin. 

C More Juniorin voit tilata kotiisi C More ja C More Total -paketeissa.

1.-30.11. Toto TV 6, kanavapaikka 295

Raviurheilun jännitystä ja kovaa ajoa! 

Tototv - Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. 
Kanavalla numero 6 pääset seuraamaan hevosurheilua ympäri maailman ja jännittämään niin laukkakilpailuiden kuin ravilähtöjenkin parissa.

Totoi TV 6 on osa Toto TV -pakettia. Arkipäivän kotimaisten iltaravien lisäksi paketti tarjoaa kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja.