LISÄPALVELUT

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelulla varmistat, että yrityksesi IT-ympäristö toimii ilman käyttökatkoja. Toimiva ja luotettava yrityksen ylläpitopalvelu säästää aikaa ja rahaa. Tiesitkö muuten, että BLC Yrityslaajakaista Prossa ylläpito kuuluu palvelun kuukausimaksuun?

Älä anna IT-ongelmien häiritä yritystoimintaasi! Valvottu laajakaistayhteys, nopea reagointi mahdollisiin häiriötilanteisiin ja asianmukaisesti huolletut laitteet on yhtälö, joka säästää selvää rahaa.

BLC Yrityslaajakaista Pron kuukausimaksuun sisältyy liittymän kunnossapito ja päätelaitteen huollot paikanpäällä sovitun huoltotason mukaisissa aikarajoissa.

Varmistuspalvelu

Lähes kaikkien yritysten liiketoiminta perustuu sähköisiin dokumentteihin. Mitä tiedostojen häviäminen merkitsisi sinun yrityksellesi? Parempi varmistaa, eikö totta?

Varmistuspalvelun avulla voit helposti varmistaa yrityksesi tärkeät tiedot palvelimilta ja erilaisista tietojärjestelmistä BLC:n keskitettyyn varmistusjärjestelmään. Varmistusjärjestelmä pitää huolen siitä, että yrityksesi tiedot ovat aina varmistettuina kun varmistettavat laitteet ovat verkossa.