VIESTINTÄPALVELUT

Sähköposti

Toimiva, luotettava ja tarpeen mukaan skaalautuva sähköposti on yrityksille, yhdistyksille ja julkishallinnolle elintärkeä työkalu. Yrityksen nimeä kantava kantava sähköposti (domain) on tärkeä käyntikortti. Edistyksellinen sähköpostin suojausratkaisu suojaa yritystä ja sen toimihenkilöitä verkkorikollisuudelta lieveilmiöineen ja nostaa koko yrityksen tietoturvatasoa. D-Fencen avulla pääset eroon roskapostista.
Meiltä löydät sopivan sähköpostiratkaisun aina muutaman henkilön tarpeista suurten yritysten laajoihin kokonaisuuksiin. Kuten nykyaikana kuuluukin, palvelu on käytettävissä useissa eri päätelaitteissa ja niin halutessasi se päivittyy reaaliajassa kaikissa käytössä olevissa laitteissa. Ylläpidetty palvelu on käyttäjälleen huoleton ja ongelmatilanteissa apu on lähellä.

Käytön sujuvuuden takaa korkealaatuinen D-Fence sähköpostiturva, joka on kustannustehokas tapa toteuttaa jatkuva, erittäin korkea sähköpostiviestinnän turvataso. D-Fence estää sähköpostiisi tulevan roskapostin ja tehostaa työskentelyäsi, kun työaikaa ei enää kulu viestien etsimiseen roskapostin joukosta eikä sähköpostilaatikkosi tukkeudu roskapostista

Puhepalvelut

Puhelu on yhä tärkeä– ehkä jopa tärkein – tapa viestiä yritysmaailmassa. Tavoitettavuus, luotettavuus ja kustannustehokkuus ovat avainsanoja, jotka sopivat yhteen tarjoamiemme tuotteiden ja palveluiden kanssa. Hyödynnä asiantuntijuutemme – me löydämme yrityksesi asiakaspalveluun parhaan mahdollisen ratkaisun.
Puhepalvelumme kattavat puhelinliittymät ja puhetuotteet: lähi-, paikallis-, kauko-, ja ulkomaanpuhelut sekä matkapuhelut. Puheensiirtojärjestelmät tarjoamme kokonaispalveluna, joka tarjoaa yrityksellesi joustavan ja tehokkaan kommunikaatioratkaisun ilman laiteinvestointeja.

DNA Yritysliittymät ja Mobiilivaihde

Palveluvalikoimaamme kuuluvat DNA:n nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia.

DNA Mobiilivaihde on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen puheluliikenteen hoitamiseen ja työntekijöiden tavoitettavuuden parantamiseen. DNA Mobiilivaihde parantaa tavoitettavuutta kustannustehokkaasti. Skaalautuvuutensa ansiosta se soveltuu niin muutaman hengen yrityksiin kuin tuhansien henkilöiden organisaatioihin tarjoten samalla joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja uusia ominaisuuksia.