AV-ratkaisut ja äänievakuointi

  Modernit AV- ja esitystekniikkaratkaisut mahdollistavat muun muassa tehokkaan etäyhteyksien hyödyntämisen. Äänievakuointijärjestelmät toimivat arjessa yleisäänentoistojärjestelminä.

   

  AV- ja esitystekniikka

  Modernit AV- ja esitystekniikkaratkaisut mahdollistavat muun muassa tehokkaan etäyhteyksien hyödyntämisen.

  BLC Turvan tarjoamiin AV-ja esitystekniikkajärjestelmiin kuuluvat esimerkiksi näytöt, äänentoistolaitteet, mikrofonit, kamerat ja konferenssijärjestelmät. Ratkaisujen toteuttamisessa panostetaan helppokäyttöisyyteen. Ratkaisut ovat skaalattavissa muutaman hengen neuvottelutilasta useiden satojen henkien kokoustiloihin, auditorioihin ja konserttisaleihin.

  Yhdistettävät ratkaisut

  Kun AV-järjestelmä yhdistetään talotekniikkaan, voidaan hyödyntää entistä monipuolisemmin ja työympäristöstä tulee entistä turvallisempi ja miellyttävämpi.

  Täydentävät palvelut

  Äänievakuointi

  Äänievakuointijärjestelmä lisää kiinteistön käyttäjien turvallisuutta poikkeustilanteissa ja palvelee myös kiinteistön päivittäisessä käytössä yleisäänentoistojärjestelmänä.

  BLC Turva suunnittelee ja toteuttaa äänievakuointijärjestelmiä erilaisten julkisten tilojen, sairaaloiden, laitos- ja kouluympäristöjen ja kauppakeskusten ja -liikkeiden tarpeisiin. Turvan toteuttamat äänievakuointikeskukset kootaan Vantaalla ja toimitetaan valmiiksi konfiguroituina ja testattuna asiakkaalle.

  Yhdistettävät ratkaisut

  Äänievakuointijärjestelmä on yhdistettävissä palonilmoitin- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Järjestelmä toimii myös esimerkiksi taustamusiikki- ja kuulutuskäytössä.

  Täydentävät palvelut

  Kiinnostuitko?

  Ole meihin yhteydessä - olemme oppaasi turvatekniikassa.

  Katso yhteystietomme