LISÄPALVELUT

Palomuuri, tietoturva

Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa. Sen tietoteknisenä perustana  on palomuuri -yrityksesi internetliittymään käytännössä välttämätön  hankinta.

Haittaohjelmat, roskaposti, tietojenkalasteluohjelmat, verkkohyökkäykset… Vältä internetin uhat kokonaisvaltaisilla tietoturvapalveluilla ja säästä selvää rahaa. Palomuuripalvelulla voidaan turvata yrityksen sisäverkossa olevat laitteet ja suojata verkkoa ei toivotuilta ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä sekä haittaohjelmilta. Palomuuripalvelun lisäksi yrityksesi työasemat ja palvelimet on myös hyvä suojata tietoturvaohjelmistolla.

Etätyö, pilvipalvelut, erilaiset päätelaitteet sekä yrityksesi tarpeet voidaan huomioida jo verkon suunnittelussa ja tehdä sinun yrityksellesi paras mahdollinen, sopivan kokoinen ja sopivan hintainen ratkaisu. Kun yrityksesi tietoturvapalvelut ovat ajan tasalla, on toimintasi jatkuvuus turvattu

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelulla varmistat, että yrityksesi IT-ympäristö toimii ilman käyttökatkoja. Toimiva ja luotettava yrityksen ylläpitopalvelu säästää aikaa ja rahaa. Tiesitkö muuten, että BLC Yrityslaajakaista Prossa ylläpito kuuluu palvelun kuukausimaksuun?

Älä anna IT-ongelmien häiritä yritystoimintaasi! Valvottu laajakaistayhteys, nopea reagointi mahdollisiin häiriötilanteisiin ja asianmukaisesti huolletut laitteet on yhtälö, joka säästää selvää rahaa.

BLC Yrityslaajakaista Pron kuukausimaksuun sisältyy liittymän kunnossapito ja päätelaitteen huollot paikanpäällä sovitun huoltotason mukaisissa aikarajoissa.

Lähiverkot, wlan ja aktiivilaitepalvelu

Toimiva lähiverkko on yrityksen sydän. Hyvin suunniteltuna, huolellisesti toteutettuna ja ammattimaisesti ylläpidettynä yrityksen lähiverkko tehostaa toimintaa tietoturvallisesti. Hyödynnä asiantuntijuutemme ja pitkä kokemuksemme; kun haussa on kytkinverkko (switch), toimipisteiden väliset yhteydet (WAN), controller- tai keskitetysti ohjattu wlan-verkko, toimipisteiden välinen reititys, yrityksesti verkon erottelu (virtualisointi) – pyydä tarjous!

Tarvitsitpa yhteyksiä yrityksesi toimipaikkojen tai työpisteiden välille tai vaikkapa langattoman vierailijaverkon asiakkaiden käyttöön, BLC:n asiantuntijat ovat palveluksessasi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lähiverkko säästää kustannuksia ja tehostaa yrityksesi toimintaa. Aktiivilaitepalvelumme tarjoaa huolettoman ratkaisun paikallisen lähiverkon aktiivilaitteiden hankinnalle ja ylläpidolle.

Millaisia ovat sinun yrityksesi lähiverkkotarpeet? Ammattimaisesti toteutetussa verkossa on kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivat laitteet, riittävä kapasiteetti sujuvaan työskentelyyn ja tietoturva kunnossa. BLC:ltä saat yrityksesi tarpeita vastaavan verkon suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja ylläpidon – ota yhteyttä yritysmyyjiimme ja kysy lisää!

Varmistuspalvelu

Lähes kaikkien yritysten liiketoiminta perustuu sähköisiin dokumentteihin. Mitä tiedostojen häviäminen merkitsisi sinun yrityksellesi? Parempi varmistaa, eikö totta?

Varmistuspalvelun avulla voit helposti varmistaa yrityksesi tärkeät tiedot tietokoneilta, palvelimilta ja erilaisista tietojärjestelmistä BLC:n keskitettyyn varmistusjärjestelmään. Varmistusjärjestelmä pitää huolen siitä, että yrityksesi tiedot ovat aina varmistettuina kun varmistettavat laitteet ovat verkossa.

Varmistuspalvelu skaalautuu yrityksesi koon ja tarpeen mukaan – olipa yrityksessäsi 1 tai 1000 työasemaa.