BLC YRITYSLAAJAKAISTA

Hyvin suunniteltu ja toteutettu lähiverkko säästää kustannuksia ja tehostaa yrityksesi toimintaa. Aktiivilaitepalvelumme tarjoaa huolettoman ratkaisun paikallisen lähiverkon aktiivilaitteiden hankinnalle ja ylläpidolle.

Millaisia ovat sinun yrityksesi lähiverkkotarpeet? Ammattimaisesti toteutetussa verkossa on kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivat laitteet, riittävä kapasiteetti sujuvaan työskentelyyn ja tietoturva kunnossa. BLC:ltä saat yrityksesi tarpeita vastaavan verkon suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja ylläpidon – ota yhteyttä yritysmyyjiimme ja kysy lisää!

 

Yrityslaajakaista Easy

Onko sinulla etsinnässä luotettava laajakaista yritykselle? Pienelle tai pienehkölle yritykselle sopiva laajakaistavaihtoehto on BLC Yrityslaajakaista Easy. BLC:n valokuituverkon alueella Yrityslaajakaista Easy toimitetaan korkealaatuisella valokuituyhteydellä.

BLC Yrityslaajakaista Easy on kustannustehokas tiedonsiirtoväylä pienehkölle yritykselle. Yrityslaajakaista Easyn nopeuden voit valita useista vaihtoehdoista yrityksesi tarpeen mukaan ja palvelu on yhteensopiva BLC:n tarjoamien muiden palveluiden, kuten sähköpostin ja palomuuripalvelun kanssa.

Easyllä hoidat vaivattomasti yritystoimintaasi liittyvän tiedonhankinnan, tilaukset yhteistyökumppaneilta, yrityksen pankkiasiat sekä sähköpostiliikenteen.

Yrityslaajakaista Easy toimii BLC:n valvotussa verkossa ja palvelee kuten peruslaajakaista sisältäen kuitenkin parannetun huoltopalvelun – häiriöilmoitusten vastaanoton ympäri vuorokauden ja häiriönpoiston / häiriön rajaamisen aloittamisen 8 tunnin kuluessa ilmoituksesta (arkisin 8-16). BLC Yrityslaajakaista Easyn myötä saat käyttöösi myös 5 virallista dynaamisesti jaettavaa IPv4 -osoitetta.

Yrityslaajakaista Pro

Luotettava laajakaista yrityksen kaikkiin kiinteisiin tietoliikennetarpeisiin! Nopeusvaihtoehtoja aina 10 Gigaan asti, kiinteä IP-osoite ja korotettu huoltotaso. Sellainen on BLC Yrityslaajakaista Pro. BLC:n valokuituverkon alueella Yrityslaajakaista Pro toimitetaan korkealaatuisella valokuituyhteydellä

BLC Yrityslaajakaista Pro skaalautuu pienestä muutaman työaseman verkosta usean sadan työaseman verkkojen yrityskokonaisuuksiin asti. Liittymä palvelee yrityksen kaikkia kiinteitä tietoliikennetarpeita ja palvelu sopeutetaan yrityksen tarpeisiin yhdessä BLC:n myyntihenkilöstön ja tarvittaessa asiantuntijoiden kanssa. Halutessasi voit jättää tietoliikenneratkaisut kokonaan BLC:n asiantuntijoiden valittavaksi!

Yrityslaajakaista Pro antaa käyttöösi tarvekartoitetun määrän staattisia, virallisia IPv4 –osoitteita. Näin ollen Pro mahdollistaa myös kolmannen osapuolen päätelaitepalvelun esim. konsernikohteissa. BLC Yrityslaajakaista Pro toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella. Se kytketään käyttöpaikalle valmiiseen sisäverkkoon ja toimitukseen sisältyvä päätelaite asennetaan ja määritellään käyttökuntoon. Mikäli sisäverkko vaatii muutostöitä, teemme ne sujuvasti ja nopeasti lisäpalveluna.

BLC Yrityslaajakaista Pron kuukausimaksuun sisältyy myös liittymän kunnossapito ja päätelaitteen huollot paikanpäällä sovitun huoltotason mukaisissa aikarajoissa. Palveluun sisältyvä huoltotaso 2 käsittää häiriöilmoitusten vastaanoton ympäri vuorokauden ja häiriönpoiston / häiriön rajaamisen aloittamisen 8 tunnin kuluessa ilmoituksesta (arkisin 8-16).
Lisäpalveluna Yrityslaajakaista Prohon voit valita korotetun huoltotason, jonka ominaisuudet ja vasteajat räätälöidään asiakaskohtaisesti.

Muista myös nämä:

Palomuuripalvelu

Lue lisää

Lähiverkot, wlan, aktiivilaitepalvelu

Lue lisää

Ylläpitopalvelu

Lue lisää