BLC-konserni 

BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Olemme Suomen suurin toimija kiinteistöjen turva- ja tietotekniikassa. Yhteisellä kokemuksellamme ja osaamisellamme voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Haluamme olla alamme vetovoimaisin toimija ja tuottaa asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa.

BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on 91 M€ ja henkilöstömäärämme jo yli 500 henkilöä. Konserniin kuuluu viisi liiketoimintayhtiötä; BLC Telecom, BLC Turva, AM Security Oy, AM Lukkoasema Oy ja Hardware Group Finland Oy. Kuluvan vuoden aikana AM Security ja AM Lukkoasema sulautuvat BLC Turvaan.
Fuusion myötä BLC Turvasta tulee Suomen suurin turva- ja lukitusalan toimija.

Toimimme 19 paikkakunnalla läpi Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889.

Vuoden 2020 vuosikatsauksemme löydät täältä

 

BLC – oppaasi turva- ja tietotekniikassa

Missiomme on olla oppaita turva- ja tietotekniikassa. Ainutlaatuinen yhdistelmämme osaamista turvatekniikan ja tietoliikenteen maailmasta tarjoaa meille poikkeuksellisen hyvät edellytykset pitää asiakkaamme polulla alati muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa.

Arvoissamme on ITUA

Meillä BLC:ssä jokapäiväistä toimintaamme ohjaa arvomme jotka ovat Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja Asiakaslähtöisyys. Koko henkilöstöllemme ITUA on muistisääntö arvoistamme, vahvasti positiivinen arkipäivässäkin näkyvä ohjenuora.

BLC ITUA

FI ISO 9001_lores1suomalpalvelua_sin_rgb_circle-3