BLC-konserni

Konserni

BLC on nopeasti kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Missiomme on olla asiakkaillemme opas tieto- ja turvatekniikassa. BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on 48 M€ ja henkilöstömäärämme tänään on jo yli 300 henkilöä. Konserniin kuuluu neljä liiketoimintayhtiötä, joita ovat BLC Taito, BLC Telecom, BLC Turva ja BLC Rahoitus. Toimimme 13 paikkakunnalla läpi Suomen ja pääkonttorimme on Savonlinnassa. BLC on perustettu vuonna 1889.

Konserni

 

BLC – oppaasi turva- ja tietotekniikassa

Missiomme on olla oppaita turva- ja tietotekniikassa. Ainutlaatuinen yhdistelmämme osaamista niin turva-, IT-, kuin mobiilimaailmastakin, tarjoaa meille poikkeuksellisen hyvät edellytykset pitää asiakkaamme polulla alati muutuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa.

Arvoissamme on ITUA

Meillä BLC:ssä jokapäiväistä toimintaamme ohjaa arvomme jotka ovat Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja Asiakaslähtöisyys. Koko henkilöstöllemme ITUA on muistisääntö arvoistamme, vahvasti positiivinen arkipäivässäkin näkyvä ohjenuora.

BLC ITUA


Referenssit

Asiakkaitamme ovat eritoimialojen yritykset sekä julkisen ja kolmannen sektorin organisaatiot. Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja pyrimme aina aidosti molemminpuoliseen kumppanuuteen.

Tutustu case tarinoihimme tästä:

IT-palveluiden caset

Turva-palveluiden caset

 

Referenssit