<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva

  Elektromekaaninen lukitus

  Elektromekaaninen lukitus

  Elektromekaanisessa lukitusratkaisussa käytössäsi on edelleen fyysinen avain, joka toimii myös kulkutunnisteena ja helpottaa kulunhallinta sekä lisää avainturvallisuutta.

  Kulkuoikeus perustuu sähköiseen tunnistautumiseen, mikä tuo lisäturvaa kulkuoikeuksien hallintaan ja mahdollistaa niiden nopeat muutokset.

  Kiinteistöille, joissa korkea asukasvaihtuvuus

  Jos kiinteistössänne on jo olemassa oleva mekaaninen lukitus, se on helppo päivittää elektromekaaniseen lukitusratkaisuun yleensä ainoastaan avainpesät vaihtamalla. Tällöin ovi ei tarvitse sähköistystä tai avainpesä paristoja vaan lukituksen avaaminen saa virtansa avaimen liikkeestä (esimerkiksi iLOQ ja Abloy Pulse). 

  Elektromekaaninen lukitus soveltuu erityisesti taloyhtiöihin, joissa on korkea asukasvaihtuvuus (kuten vuokra-asuntoja), yleisiä tiloja käytetään paljon tai kiinteistöön kohdistuu ilkivaltaa. 

  ABLOY PULSE

  Nopea, luotettava ja turvallinen lukitusjärjestelmä

  ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään.
  Asiakastarina

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan, sillä kohteessa on alkamassa merkittävä peruskorjaus ja tarpeena on saada hallittua kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia entistä tarkemmin peruskorjauksen aikana ja sen jälkeen.

  Asiantuntijamme opastaa

  Mitä eroa on kulunvalvonnan ja kulunhallinnan järjestelmillä?

  Markkinoilla on tarjolla paljon erilaisia järjestelmävaihtoehtoja, joilla hallita, ohjata tai valvoa kulkemista kiinteistöissä. Karkeasti jaoteltuna järjestelmät ovat joko kulunvalvonta- tai kulunhallintajärjestelmiä. Mikä niiden ero on, ja mitä ne mahdollistavat? 

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa