<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Digitaalinen lukitus

  Digitaalinen lukitus – älykäs arjen helpottaja

  Liikkumista helpottava sähköinen lukitus on miellyttävä ja turvallinen ratkaisu kiinteistöihin, joissa kulkuoikeus- ja lukitustarpeet voivat muuttua usein tai joissa muutostarpeisiin tulee reagoida nopeasti.

  Modernin taloyhtiön valinta

  Digitaalinen lukitus soveltuu hyvin esimerkiksi taloyhtiöiden yhteisiin tiloihin. Järjestelmää voidaan hyödyntää mm. saunavuorojen jakamisessa ja siihen voidaan yhdistää oviautomatiikkaa. Jos kulkutunniste tai -avain katoaa, lukituksen uudelleenohjelmointi on nopea ja edullinen toimenpide. Digitaalinen lukitus auttaa ehkäisemään ilkivaltaa, koska avaimen käytöstä tallentuu lokitieto.  

  Digitaalinen lukitus on hyvä valinta erityisesti asunto-osakeyhtiöihin, toimistorakennuksiin ja liikekiinteistöihin – ylipäätään kohteisiin, joissa on paljon vaihtuvuutta, kulkuoikeusmuutoksia, avainten katoamisia tai ilkivaltaa.

  Asiakastarina

  Soljuvaa yhteistyötä YIT:n kanssa Tampereen Ranta-Tampellassa

  Tampereen Itäviitta on moderni taloyhtiö johon asennettiin varmatoiminen ABLOY Easy -mekaaninen lukitusjärjestelmä ja kulkemisen helppoudesta vastaa yleistiloissa oviautomatiikka sekä kulunhallintajärjestelmä.

  Asiakastarina

  Kalmonkatiskan ABLOY CUMULUS -pilottihanke toi kalamajan nykyaikaan

  BLC Turvan, ABLOY:n, Asion ja Joensuun kalastuskunnan yhteisessä pilottihankkeessa ABLOY CUMULUS taipui Kalmonkatiskan kalamajan mobiiliksi lukitusratkaisuksi.

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa