BLC Turva Oy

Laaja järjestelmä- ja tuotevalikoimamme takaa, että meiltä löytyy aina paras mahdollinen, asiakkaan käyttötarpeeseen sopiva ratkaisu. BLC Turva tuo alalla uusia innovaatioita ja hyödyntää ennakkoluulottomasti ICT- ja IoT –teknologioita.  Voidaankin perustellusti todeta, että BLC Turva on suomalainen turva-alan suunnannäyttäjä.

 BLC Turvan suurimpana vahvuutena on sen sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilökuntamme jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että saamme asiakkaidemme käyttöön alan tulevaisuuden suuntaukset ensimmäisten joukossa ja pysymme koko ajan hermoilla turvallisuuden suhteen BLC Turvassa on viime vuosina panostettu vahvasti ja ennakkoluulottomasti yrityksen kasvuun, näkyvyyteen ja toiminnan laatuun. Pysyäkseen ajan hermolla BLC Turva kouluttaa henkilöstöään jatkuvasti ja on laajentanut palvelu- ja tuotetarjontaansa entisestään.

BLC:n turva-alan  ammattilaiset tarjoavat suunnittelun sekä asennukset kaikkiin yritysten ja teollisuuden lukitus-, heloitus- ja valvontajärjestelmiin sekä oviautomatiikan asennus- huolto- ja korjauspalvelut. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lukkojen avaukset, sarjoitukset sekä vaihdot, korjaukset, asennukset ja huolto. Useimmat tuotteistamme voi hankkia myös kätevänä kuukausipalveluna.

Turva-alan suunnannäyttäjä