<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Turva on vuoden 2022 turvallisuusyritys ja turvaurakoitsija

  BLC-Turva-FSA-2022-voittajakuva-webBLC-konserniin kuuluva BLC Turva on palkittu vuoden turvallisuusyrityksenä vuosittaisessa Finnish Security Awards -juhlagaalassa 29.11.2022. Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on järjestänyt gaalatilaisuutta vuodesta 2015 ja palkintoraati koostuu useista turvallisuusalan huippuammattilaisesta.

  Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

  BLC Turva on myös vuoden 2022 turvaurakoitsija

  Myös kumppanit jakoivat juhlagaalassa palkintoja ja Turvaurakoitsijat ry palkitsi BLC Turvan vuoden 2022 turvaurakoitsijaksi. Palkinto annetaan tunnustuksena asiantuntevasta ja esimerkillisestä toiminnasta kokonaisvaltaisten turvallisuuspalvelujen kehittämisessä.

  BLC-konserni on panostanut viime vuosina vahvasti turvaliiketoiminnan kasvuun ja palkinot ovat hieno kunnianosoitus menestyksestä kasvun vuosina.

  Voit lukea palkintoraadin perustelut sekä BLC Turvan toimitusjohtajan kommentit aiheesta BLC Turvan verkkoartikkelista.

  Aiheet: