<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Savonlinnan BLC-osuuskunnan vuosikatsaus 2023 on julkaistu


  BLC-osuuskunnassa katsotaan mennyttä vuotta tyytyväisin mielin. Kauas katsova kasvustrategia, yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset liiketoiminnot sekä osaava ja asiantunteva henkilöstö ovat menestyksemme ytimessä.

  Toimimme aloilla, joissa kasvunäkymät ovat haastavista taloudellisista ajoista huolimatta hyvät. Tästä kertoo BLC-konsernin liiketoimintayhtiöiden, BLC Telecomin ja BLC Turvan, kestävä kasvu vuonna 2023. 

  Vastuullisuus on liiketoimintojemme menestyksen edellytys, ja kiinteä osa arvojamme ja toimintatapaamme. Vuonna 2023 vastuullisuustyömme ytimessä oli EU:n vastuullisuusraportointiin valmistautuminen. Tunnistimme toimintamme vastuullisuusvaikutuksia ja kehityskohteita tuleville vuosille. 

  Ensi vuodesta alkaen vastuullisuusraportointi tekee toimintamme entistäkin läpinäkyvämmäksi sekä tavoitteellisemmaksi.

  Vuosikatsaus kokoaa yhteen Savonlinnan BLC-osuuskunnan omistaman BLC-konsernin ja sen liiketoi-mintayhtiöiden BLC Telecomin ja BLC Turvan toimintavuoden keskeiset saavutukset.

  Aiheet: