<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Laajakaistat taloyhtiöille

  Laajakaistat taloyhtiöille

  Me BLC:llä ajattelemme, että internetyhteys kuuluu taloyhtiön asukkailleen tarjoamiin, vastikkeessa kustannettaviin palveluihin, samaan tapaan kuin kaukolämpö tai pihan huoltotyöt. Se on osa nykyaikaista asumista. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa, ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia.

  BLC Laajakaistat taloyhtiöille

  Taloyhtiölaajakaista on panostus kiinteistöön, asumiseen ja sitä kautta suoraan myös taloyhtiön huoneistojen arvoon. Laajakaistaa hyödyntävät vanhustenhuollon palvelut mahdollistavat laadukkaan asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään, ja etätyötä tekevien kasvava joukko tarvitsee korkealaatuisia tietoliikenneyhteyksiä. Nopea, tasalaatuinen laajakaistayhteys mahdollistaa myös aikaisempaa monipuolisemmat kodin viihdepalvelut television avulla (mm. televisiosarjojen tilaus- ja tallennuspalvelut, videovuokraamopalvelut, urheilutapahtumien televisioinnit), yhteydenpidon ystäviin lähellä ja kaukana ja tekee maailman tapahtumien seuraamisen helpoksi.

  Kiinteistön turvatekniikka, kuten kameravalvonta, paloilmoittimet ja ovivalvonta, hyödyntävät nekin internetyhteyttä. Taloyhtiölaajakaistaan sijoitetut eurot tulevat takaisin asuntojen arvonnousuna, omana asumismukavuutenasi ja turvallisuutena. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja tekevät yhtiöstä houkuttelevan myös asunnonostajille.

   

  Taloyhtiön laajakaistatekniikat: kaapelitelevisioverkon kautta tai valokuidulla?

  BLC Telecomin tarjoamat tietoliikennepalvelut taloyhtiöille voidaan toteuttaa hyödyntämällä kaapelitelevisio- tai valokuituverkkoa.

  BLC Valo, eli valokuituverkkoa käyttävä laajakaista, mahdollistaa nopeat laajakaistayhteydet pitkälle tulevaisuuteen - tällä hetkellä nopein myynnissä oleva laajakaistanopeus on hurjat 1/1 Gbit/s. BLC Kaapeli on hyvä vaihtoehto taloyhtiölle, jonka sisäverkkoremontti ei vielä ole ajankohtainen - sillä saadaan kaikki hyöty irti taloyhtiön jo olemassa olevasta kaapelitelevisioliittymästä.

  BLC Valo Taloyhtiöön

  BLC Valo on BLC:n lippulaivatuote; valokuituverkkoa käyttävä laajakaistapalvelu.
  Valokuitu on kiinteän laajakaistan kuningas; nopeimmat ja luotettavimmat yhteydet toteutetaan nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla. Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus kiinteistöön, ja taloyhtiöissä se nostaa asuntojen arvoa. Tiedonsiirrossa valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

  Milloin kannattaa valita tekniikaksi BLC Valo?

  Suosittelemme BLC Valoa ensisijaisena tietoliikenneratkaisuna kaikille taloyhtiöille, joissa on valokuitusaatavuus, eli BLC Telecom on jo tuonut valokuidun valmiiksi kiinteistöön käyttöönottoa varten tai valokuitu on lähellä kiinteistöä.

  Mikäli taloyhtiössä on jo tehty sisäverkko valokuitu- tai ethernetkaapeloinnilla, saadaan valokuidulla verkko hyötykäyttöön. Pienissä taloyhtiöissä ja rivitaloissa voidaan tuoda valokuituyhteys erikseen jokaiseen huoneistoon.

  BLC Kaapeli Taloyhtiöön

  BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi BLC Telecomin tarjoama laajakaistapalvelu, joka toimitetaan kiinteistöihin KaapeliTV-verkon välityksellä. BLC:n KaapeliTV-verkko kattaa yli 80 % Savonlinnan seudun kiinteistöistä, ja sen välityksellä koteihin toimitetaan luotettavat televisio-, radio- ja tietysti myös laajakaistapalvelut.

  Suurin osa Savonlinnan seudun kiinteistöistä käyttää jo BLC Telecomin KaapeliTV-palvelua. Lisäämällä tunnetun ja hyväksi todetun tv-palvelun rinnalle laajakaista, päivitetään taloyhtiön tietoliikennevalmiudet ja mahdollistetaan taloyhtiön asukkaille parhaiden mahdollisten TV-palveluiden lisäksi myös erinomaiset laajakaistapalvelut.

  BLC Kaapeli takaa nopean ja toimintavarman laajakaistayhteyden - kiinteän laajakaistan nopeus on tasainen eikä se vaihtele verkon käyttäjien mukaan.

  Milloin kannattaa valita tekniikaksi BLC Kaapeli?

  BLC Kaapeli -laajakaistatekniikka sopii taloyhtiöille, joissa ei vielä ole valokuitua valmiina saatavilla tai jossa ei tässä vaiheessa ole halua sijoittaa valokuituliittymän rakentamiseen.

  Samoin, mikäli taloyhtiössä ei ole vielä tehty sisäverkkoremonttia (eli taloyhtiössä ei vielä ole ethernet- tai valokuitusisäverkkoa), on BLC Kaapeli hyvä ratkaisu laajakaistatekniikaksi. Sisäverkkoremontin tullessa ajankohtaiseksi ja/tai valokuituverkon tullessa lähemmäksi taloyhtiötä, voidaan laajakaistatekniikka päivittää BLC Kaapelista BLC Valoon myös kesken sopimuskauden.

  Kaapelitelevisio + Laajakaista = BLC Taloyhtiöetu

  BLC Telecom tarjoaa taloyhtiöille Taloyhtiöetu-palvelukokonaisuutta, johon kuuluu luotettava BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelu ja laajakaista jokaiseen taloyhtiön huoneistoon. BLC Taloyhtiöetu -palvelukokonaisuudessa taloyhtiö tilaa jokaiseen huoneistoon tutun ja hyväksi havaitun BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelun lisäksi BLC Kaapeli -laajakaistapalvelun nopeudella 2/2 Mbit/s. Lisäksi taloyhtiön asukas voi tilata huoneistokohtaisen nopeudennoston edullisella sopimushinnalla.

  Annamme Taloyhtiöetu-palvelullemme hintatakuun:

  Palvelun kuukausihinta säilyy samana koko sopimusajan*. Mikäli taloyhtiössä on jo tällä hetkellä käytössä BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelu, ei Taloyhtiöetu -palvelukokonaisuudesta myöskään koidu taloyhtiölle uusia kuukausimaksuja.
  Taloyhtiöetu-palvelukokonaisuus on mahdollista toteuttaa kaapelitelevisioverkon kautta toimitettavalla BLC Kaapeli -laajakaistatuotteella.


  *Sopimusajan hinnoitteluun voi vaikuttaa BLC:n vaikutuspiirin ulkopuolella olevat lakisääteiset muutokset, esim. ALV:n nousu.

  Nopeampi Laajakaista + Kaapelitelevisio = BLC Taloyhtiölaajakaista

  Taloyhtiöille, jotka haluavat tarjota asukkailleen nopean laajakaistan perusnopeuden kilpailukykyiseen hintaan, BLC Telecom tarjoaa Taloyhtiölaajakaista-palvelukokonaisuutta.

  BLC Taloyhtiölaajakaista -palvelukokonaisuudessa taloyhtiö tilaa jokaiseen huoneistoon tutun ja hyväksi havaitun BLC Telecomin kaapelitelevisiopalvelun lisäksi laajakaistapalvelun perusnopeudella.

  Jokaiseen huoneistoon toimitettavan perusnopeuden lisäksi BLC toimittaa taloyhtiön omaan käyttöön yritystasoisen Pro-laajakaistapalvelun, jota taloyhtiö voi hyödyntää esimerkiksi kiinteistön valvontaan tai taloautomaatioon. Lisäksi taloyhtiön asukas voi tilata huoneistokohtaisen nopeudennoston edullisella sopimushinnalla.

  BLC Taloyhtiölaajakaistassa taloyhtiö tekee BLC Telecomin kanssa sopimuksen kaapelitelevisiopalvelun ja laajakaistapalvelun toimittamisesta kaikkiin yhtiön huoneistoihin määräajaksi, edulliseen sopimushintaan.

  Kaapelitelevision ja laajakaistapalvelun kuukausimaksut BLC Telecom laskuttaa taloyhtiöltä. Palvelukokonaisuuden tilaaminen edellyttää taloyhtiön yhtiökokouksen enemmistöpäätöstä.

  Annamme BLC Taloyhtiölaajakaistallemme koko sopimuskauden kattavan hinta- ja nopeustakuun:

  Palvelun kuukausihinta säilyy samana koko sopimusajan*. Lisäksi pidämme huolen, että taloyhtiölaajakaistamme on aina nopeudeltaan kilpailukykyinen - internetin käyttötottumusten ja datan määrän noustessa nostamme myös taloyhtiölaajakaistan perusnopeutta.

  BLC Taloyhtiölaajakaista -palvelukokonaisuus on mahdollista toteuttaa sekä kaapelitelevisioverkon, että valokuituverkon kautta; BLC Kaapeli ja BLC Valo -laajakaistatuotteilla.

  *Sopimusajan hinnoitteluun voi vaikuttaa BLC:n vaikutuspiirin ulkopuolella olevat lakisääteiset muutokset, esim. ALV:n nousu.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa