<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  sulkava

  Hyödynnä ennakkotilaajan etu!

  Souda tulevaisuuteen ja valitse valokuitu

  Sulkavan alueella BLC Valo -valokuituliittymän
  ennakkovaraajille liittymismaksu

  0 € (norm. 1250 €)

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus

  Tuomme valonnopean internetin Sulkavalle

  Valokuidulla varmistat itsellesi nopeimman netin nyt ja tulevaisuudessa

  Valokuidulla toteutettu laajakaistayhteys on luotettava ja nopea. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Valokuidulla toteutettu laajakaista on siis varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan.

  IMG_9398-2

   

  Ennakkotilaajan etu

  Valokuituverkkoon
  liittyminen vain 0 €

  Oletko miettinyt valokuitua omakotitaloosi, mutta liittymismaksu on hirvittänyt? Ei enää, sillä nyt tarjoamme liittymismaksun hintaan 0 €*.
   
  Maksat vain laajakaistapalvelusta:
  Palvelun avausmaksu 160 €
  Valokuitupäätelaite 159 €
  + laajakaistapalvelu
   

  *0,00 € liittymistarjous omakotitaloon edellyttää BLC Valo 100/100 Mbit/s Laajakaistapalvelun tai nopeamman hankintaa 24 kk etuasiakassopimuksella. 

  Tarkista valokuidun saatavuus osoitteeseesi ja tee tilaus alla olevasta linkistä helposti ja nopeasti:

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus

   

  Valitse sopiva liittymänopeus

  Valokuituliittymät edulliseen etuasiakashintaan

  PERUSKÄYTTÄJILLE

  BLC Valo
   100 / 100 Mbit/s

  100M nopeus sopii netin peruskäyttäjälle esimerkiksi
  suoratoistopalveluiden käyttöön.

     

  alk. 25,50 € / kk

  Ensimmäiset 12kk, jonka jälkeen 35,50€/kk*

  Tilaa liittymä

  PIENTALOUKSILLE

  BLC Valo 
  300 / 300 Mbit/s

  300M nopeus sopii parhaiten pientalouksille peruskäyttöön esimerkiksi suoratoistopalveluihin ja satunnaiseen etätyöhön. 

     

  alk. 29,50 € / kk

  Ensimmäiset 12kk, jonka jälkeen 39,50€/kk*

  Tilaa liittymä

  SUOSITUIN VALINTA

  BLC Valo
  600 / 600 Mbit/s

  Suosituimmasta 600M nopeudestamme riittää kaistaa koko perheen käyttöön.

       

  alk. 32,50 € / kk

  Ensimmäiset 12kk, jonka jälkeen 42,50€/kk*

  Tilaa liittymä

  AMMATTILAISEN VALINTA

  BLC Valo
  1000 / 1000 Mbit/s

  Mikäli perheestä löytyy peliharrastaja tai runsaasti etätöitä tekevä, suosittelemme liittymän nopeudeksi kaikista nopeinta liittymäämme 1/1G.

     

  alk. 39,50 € / kk

  Ensimmäiset 12kk, jonka jälkeen 49,50€/kk*

  Tilaa liittymä

  ** Tarjous edellyttää 24 kk sitoumusta BLC Laajakaistapalveluun. Laajakaistapalvelun kokonaiskustannukset 24kk sopimuskauden ajalta 732-1068€ riippuen valitusta nopeudesta. 

  Liittymän saatavuus

  Tarkista saatavuus kartalta

  Valokuituverkolla on tarkoitus kattaa Sulkavan keskustaajama.

  Verkon rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja tavoitteena on saada kaivuut valmiiksi vuoden 2024 loppuun mennessä. Käyttöönottoja tehdään sitä mukaan, kun verkko valmistuu.

  Verkon tiheys ja laajuus määräytyy liittymäsopimusten määrän mukaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos jollekin katuosuudelle ei tule riittävästä tilaajia, BLC Telecom varaa oikeuden olla rakentamatta kyseistä katua. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen.

  Liittyminen on edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi. BLC Telecomin valokuitumyyjältä saat arvion liittymän toimitusajankohdasta omaan kiinteistöösi.

  Tarkista liittymän saatavuus ja tee tilaus helposti palvelustamme:

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus

   

  Sulkavan valokuituasioissa sinua palvelee myyjämme:

  valokuitumyynti
  Yritysmyynti
  Taloyhtiömyynti
  Luo yhteys kanssamme

  Miksi sinunkin kannattaa valita juuri BLC Telecom valokuidun toimittajaksi?

  Valonnopean BLC Valo -liittymän toimittaa kotiisi BLC Telecom, savonlinnalainen teleoperaattori. Palvelu on lähellä tuotettua ja olemme 100 % suomalainen yritys sekä valokuitupalveluillemme on myönnetty avainlippu-tunnus.

  • Olemme 100 % kotimainen yritys
  • Valokuitupalvelullamme on jopa avainlippu
  • Itäsuomalaisena toimijana haluamme edistää alueen tietoliikenneinfrastruktuuria
  • Käytämme alihankkijoina paikallisia maankaivuu- ja asennusyrityksiä ja edistämme myös näin alueen työllisyyttä
  • Olemme toimineet pitkään Itä-Suomen alueella ja meillä on omat runkoverkot alueella
  • Meillä on yli sadan vuoden kokemus puhe- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisesta ja tunnemme verkon kuin omat taskumme. Palvelukokonaisuus on helposti hallittavissa ja mahdolliset vikatilanteet saadaan selville ilman suurempia selvityksiä suoraan asiakaspalvelun kautta.
  • Saat meidän kauttamme kaikki palvelut helposti yhden luukun – periaatteella
  • Valokuidun tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti verkkopalvelussamme. 

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä valokuitu on?

  Valokuitu on ohut lasista valmistettu johdin, jossa data kulkee valon muodossa ja nopeudella. Sen kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton.

  Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

  Valokuidulla toteutettu laajakaista on varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan.

  Miksi valokuitu kannattaa tilata nyt?

  Valokuituverkkoon liittyminen on edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta nousee. Tällä hetkellä BLC Telecomin hinnaston mukainen liittymismaksu verkon rakentumisen jälkeen on 1950,00 €. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. 

  Mitä hyötyä valokuidusta on?

  Valokuitu on nopein ja luotettavin internetyhteys nykyään, mutta myös tulevaisuudessa. Valokuitu ei ole jaettu yhteys ja siksi sen laatuun eivät vaikuta käyttäjämäärien ruuhkahuiput. Valokuidulla saat siis oman kaistan nettiin, jota et jaa kenenkään muun kanssa, toisin kuin mobiiliverkossa. Valokuidun toimintaan ei myöskään vaikuta säätila, vaan valokuitu mahdollistaa katkeamattoman yhteyden. Valokuidulla toteutettu laajakaista on varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. 

  Tällä hetkellä emme osaa edes vielä kuvitella, mihin kaikkeen tulevaisuudessa tarvitsemme nopeaa nettiyhteyttä. Valokuituyhteydellä voit varmistaa, että kotisi nettiyhteys pysyy ajan tasalla myös tulevaisuudessa. Valokuitu mahdollistaa parhaiten tulevaisuuden kasvavat datamäärät, sillä valokuidun kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Valokuidun elinkaari onkin pitkä ja se takaa jopa vuosikymmeniksi toimivan yhteyden. 

  Miten valokuitu eroaa mobiiliyhteyksistä?

  Mobiili vs valokuitu 

  Valokuidun hyödyt on huikeat verrattuna mobiiliyhteyksiin. Tulevaisuudessa tiedonsiirrossa käytettävät datamäärät tulevat yhä kasvamaan huimasti. Valokuidulla varmistat itsellesi nopean ja varman laajakaistayhteyden sekä tänään että tulevaisuudessa. Valokuidulla saat useita hyötyjä mobiiliyhteyksiin verrattuna:

  Oma nopea nettiyhteys

  Tärkein hyöty valokuidusta on nopea ja katkeamaton nettiyhteys. Valokuitu ei ole jaettu yhteys ja siksi sen laatuun eivät vaikuta käyttäjämäärien ruuhkahuiput. Valokuidulla saat siis oman kaistan nettiin, jota et jaa kenenkään muun kanssa, toisin kuin mobiiliverkossa. Valokuidun toimintaan ei myöskään vaikuta säätila, vaan valokuitu mahdollistaa katkeamattoman yhteyden. Valokuidulla toteutettu laajakaista on varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan.

  Infograafi_4_internet on tärkeä

   

  Koko kodin tietoliikennetarpeet ilman häiriöitä

  Mobiiliyhteys vaatii usein laitekohtaiset liittymät, kun yhdellä valokuituliittymällä voit hoitaa koko kodin tietoliikennetarpeet myös tulevaisuudessa ja nopeutta pystytään tarvittaessa nostamaan. Pätkivä ja hidas nettiyhteys aiheuttaa nopeasti ongelmia esimerkiksi suoratoistopalveluiden käyttöön tai videopuhelujen laatuun. Valokuidun avulla kaikki perheenjäsenet voivat käyttää eri palveluita yhtä aikaa ilman nettiyhteyden hidastumista tai pätkimistä.

  Vaikka suomalaiset pitävät toimivaa verkkoyhteyttä suuressa arvossa, lähes kolmannes kärsii kotona hidastelevasta tai pätkivästä verkkoyhteydestä. Finnet-liiton tutkimuksen mukaan mobiiliyhteyksien käyttäjät kokevat yli kaksi kertaa yleisemmin verkkohäiriöitä kuin valokuidun käyttäjät.*

  Symmetrinen yhteys

  Valokuitu on symmetrinen yhteys eli se lähettää ja vastaanottaa dataa samalla nopeudella. Sen ansiosta internetin käyttö on sujuvampaa ja sujuu ilman pätkimistä. Mobiiliyhteyksien varassa voi olla suuriakin eroja nopeudessa datan lähettämisen ja vastaanottamisen välillä. Tällä hetkellä symmetrisyys on erityisen tärkeä ominaisuus heille, jotka soittavat verkkopuheluita tai käyttävät videoneuvottelupalveluita sekä heille, jotka pelaavat tietokone- tai konsolipelejä internetyhteyden varassa. Symmetrinen yhteys mahdollistaa toimivan ja tehokkaan etätyöskentelyn, opiskelun sekä viihdepalveluiden käytön.

  E-urheilussa valokuidun hyödyt mobiiliyhteyteen verrattuna ovat selvät. E-urheilussa jopa millisekuntien viiveet vaikuttavat olennaisesti pelikokemukseen. Valokuidulla voidaan varmistaa mahdollisimman pieni viive eli pingi. Mobiiliyhteyksissä viiveet ovat usein moninkertaiset valokuituun verrattuna ja valokuituyhteydellä pelaavat saavatkin huomattavaa etua peliinsä.

  Infograafi 3_kerran valokuitu aina valokuitu

  Valokuidun pitkä elinkaari ja ekologisuus

  Valokuitu mahdollistaa parhaiten tulevaisuuden kasvavat datamäärät, sillä valokuidun kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Valokuidun elinkaari onkin pitkä ja se takaa jopa vuosikymmeniksi toimivan yhteyden. Mobiiliyhteyksien elinkaari on huomattavasti lyhyempi ja se vaatii yleensä useammin laitteiston päivitystä. Valokuidun pitkä elinkaari tekeekin siitä ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

  Jatkuvasti kasvava datan kulutus lisää myös energian kulutusta. Valokuituverkko kuitenkin kuluttaa energiaa moninkertaisesti vähemmän kuin mobiilitekniikalla toteutettu verkko**.

  Valokuidun vaikutus kiinteistön arvoon

  Valokuituverkko on kiinteä osa tämän päivän infraa samoin kuin maantiet, vesi ja sähköverkko. Valokuituliittymä on panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon, sillä kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on todennäköisesti houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

  5G-verkkokin tarvitsee valokuitua

  Kannattaa myös muistaa, että 5G-verkkokaan ei toimi ilman valokuituverkkoa. 5G-yhteydet eivät synny langattomasti nykyisillä – saati tulevaisuuden – tiedonsiirtomäärillä, vaan 5G-tukiasema vaatii valokuituyhteyden.

  Mitä tapahtuu, kun teen tilauksen?

  Tilauksen voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai suoraan verkkopalvelustamme. Mikäli alueella ei vielä ole rakentamispäätöstä, odotamme, että naapurisikin ovat tehneet tilauksen. Kun alueelle on tehty rakentamispäätös, myyjä tai toimitushenkilöstömme on sinuun yhteydessä ja sopii päätelaitteen sijainnin kiinteistön sisällä. Samalla käynnillä tai yhdessä erikseen sovittuna ajankohtana käydään läpi myös kaivuureitti piha-alueella. Kaivuureittiä arvioidaan, jotta pihalle aiheutettaisiin mahdollisimman vähän vahinkoa kaivuiden aikana. Merkittyä reittiä pitkin maanrakentaja osaa käydä kaivamassa kuidun maahan tontin rajalta talon ulkoseinään sovittuun kohtaan. Kuituasentaja sopii kanssasi sopivan ajankohdan kiinteistön sisäpuolisille asennuksille sovittuna ajankohtana. Lopuksi kuituhitsaaja hitsaa kaivetun kuidun talon ulkoseinässä olevaan päätekoteloon. Kuituliittymän toimivuus testataan ja seuraavaksi sinulla on valonnopea valokuituliittymä käytössäsi. 

  Miten kuidun asennus etenee?

  Valokuidun asennus etenee useassa eri vaiheessa 

  Uudella valokuituhankealueella asennus alkaa, kun kaivetaan valokuitu teiden varsille ja valokuidun tilanneiden kiinteistöjen kohdille jätetään valokuitukiepit. Seuraavaksi alkavat pihakaivuut, joissa valokuitukieppi viedään pihan läpi seinän vierelle. Erillisenä työnä tehdään itse asennus, jossa asentaja tulee viemään kuidun taloon sisälle ja asentamaan päätelaitteen. Tämä voi tapahtua eri vaiheissa kokonaisprojektia. Päätelaitteen asennuksesta ollaan aina yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta. Jos päätelaitteen asennus tehdään ennen maanrakennustöiden valmistumista, ollaan asiakkaaseen erikseen yhteydessä siitä, milloin liittymäpalvelu on käytettävissä. Käyttöönoton valmistuttua kiinteistössä voidaan liikuttaa dataa valonnopeudella. BLC Telecomin valokuituverkon kaivuutyöt ja asennuksen hoitavat aina paikalliset urakoitsijat.  

  kuitu_omakotitaloon-1

   

  Kuidun rakennus 

  Kuitua kaivetaan keväällä roudan sulamisesta aina syksyllä maan jäätymiseen asti. Kaivuita tehdään katu kerrallaan ja pääosin aamulla kaivettu on jo illalla peitetty. Katujen viimeistely ja asfaltointi tehdään useampi katu kerrallaan hieman myöhemmin.  

  Pihoja pyritään vahingoittamaan mahdollisimman vähän, joten pihojen kaivuu tehdään pienellä kaivinkoneella ja mahdollisimman kapealla ojalla. Tekniikasta riippuen oja valokuitua varten on vain 10-30cm leveä. Piha-alueella kaapeli asennetaan n. 30cm syvyyteen, ja sen yläpuolelle asennetaan kaapelinvaroitusnauha. Asiakkaan piha-alueella olemassa olevaa putkireittiä voidaan hyödyntää, jos se on mahdollista ja helposti saavutettavissa. Olemme pyrkineet tekemään prosessin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle ja hoidamme myös multaamisen ja nurmetuksen jälkityönä. Asiakkaalle jää vain nurmen kastelu.  

  Kuitukaapeli tuodaan kiinteistöön sisälle putkireittiä pitkin. Mikäli kaapelia varten ei ole tehty putkireittiä sisälle kiinteistöön, tuodaan kaapeli sisälle tekemällä läpivientireikä kiinteistön ulkoseinään. Läpivientireikä on n. 16–20 mm halkaisijaltaan oleva reikä, joka porataan n. 45 asteen kulmassa seinän läpi. Lopuksi kaapeli suojataan ulkoseinältä metallikourulla.  

  Valokuituliittymien käyttöönotot voivat jatkua koko talven yli, sillä vaikka kaivuita ei pystytä talvella jatkamaan, valmiiksi kaivettuja liittymiä voidaan ottaa käyttöön myös pakkasilla. Osilla hankealueista olemme ensin tehneet sisäosien työt talviaikaan, jotta käyttöönotot sujuvat jouhevammin kaivuutöiden valmistuttua keväällä.

  Haluatko lisätietoa
  valokuidusta tai tarvitsetko apua liittymätilauksen tekemisessä?

  Jätä meille yhteydenottopyyntö lomakkeella tai ota yhteyttä myyjiimme: 

  Sulkavan valokuituasioissa sinua palvelee myyjämme: 
   
  Yritysmyynti:

  Minna Pakarinen, p. 044 777 5747, minna.pakarinen@blc.fi 

  Asutko asunto-osakeyhtiössä tai hallinnoitko yrityskiinteistöä tarjousalueella?

  Ossi Vihavainen, p. 044 777 5425, ossi.vihavainen@blc.fi  

  Muut hinnat

  BLC Valo liittymismaksu pienkiinteistöön

  Liittymämaksu on kertaluontoinen maksu kiinteistön liittämisestä tietoliikenneverkkoon ja se on edellytys palvelujen toimittamiselle. Hintaan sisältyy valokuituyhteyden suunnittelu ja toimitus tontin ulkopuolisella osalla sekä kaapelin liittäminen tietoliikenneverkkoon. Hinnat eivät sisällä päätelaitetta.

  Liittymismaksu omakotitalo kiinteistöihin myyntialueilla, jota tämä hinnasto koskee myynti ja verkonrakentumisaikana

  0,00 € * 

  *Liittymistarjousta sovelletaan asuinkäytössä oleviin omakotitalotyyppisiin kiinteistöihin ja tarjous edellyttää BLC Valo 100/100 Mbit/s Laajakaistapalvelun tai nopeamman hankintaa 24 kk etuasiakassopimuksella. Tarjous on kiinteistökohtainen ja voimassa rajoitetulla alueella rajoitetun ajan.

  Etuasiakashinta edellyttää 24 kk sopimusta. 

  Ilman laajakaistapalvelua omakotitalon liittymismaksu 1250,00 €.

  Yritys- ja taloyhtiökiinteistöt erillisen tarjouksen mukaan.

  Liittymismaksu sisältää:

  • Valokuituyhteyden suunnittelu ja toimitus tontin ulkopuolisella osalla sekä kaapelin liittäminen tietoliikenneverkkoon
  • Kaapelin asennus kiinteistön pihamaalle.
   • Piha-alueen kaivuut ja jälkien peittämisen (sis. myös nurmikon istutuksen)
   • Kaapelin kulkureitti sovitaan kiinteistön omistajan kanssa.
  • Valokuitukaapelin läpivienti kiinteistöön

  Liittymismaksu verkon rakentumisen jälkeen

  Myyntihetken hinnaston mukaan.

  Tällä hetkellä 1950,00 €

  Palvelun avausmaksu

  160,00 €

  Sis. liittymäpalveluiden käyttöönoton ja kuitupäätelaitteen asennuksen kiinteistöön.

  Huom. huomio kotitalousvähennys avausmaksun osalta

  Liittymän varausmaksu 20,00 €/vuosi

  Laskutetaan, mikäli liittymää ei asenneta kiinteistöön ja/tai siihen ei tilata palveluita.

  Päätelaitteet

  Valokuitupäätelaite FiberTwist-P3420B (Sisältää asennuspohjan ja kuitumoduulin) 159,00 €

  Suosittelemme hankkimaan myös wifi-verkon tukiaseman, joka mahdollistaa valokuidun hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Voit hankkia tukiaseman itse tai tilata sen meidän kauttamme. Wifi-verkon tukiasema Inteno Pulse EX600 129,00 €

  Arris IPTV-boksi 147,00 €

  Televisiopalvelut

  Kuitu KTV

  Kaapelitelevisiopalvelu BLC Valo -liittymällä toimitettuna 5,80 €/kk

  BLC TV

  Iptv-palvelu BLC TV:n käyttöön suosittelemme 30Mbit/s kiinteää laajakaistayhteyttä

  BLC TV S 5,95 €/kk

  BLC TV M 13,95 €/kk

  BLC TV L 20,95 €/kk

  SPIN+ 5,90 €/kk

  Spin Nelonen 1,00 €/kk

  Mobiili IPTV 4,00 €/kk

  SPIN+ tallentaa rajattoman määrän ohjelmia arkistoosi puoleksi vuodeksi niiltä kanavilta, joiden jakeluoikeudet sen sallivat. Nelosen kanavaperheen (Nelonen, Jim, Liv) ohjelmien tallentamiseen tarvitset Spin+ palvelun lisäksi Spin Nelonen -palvelun. Spin Nelonen palvelu vaatii toimiakseen Spin + palvelun.

  Käyttääksesi BLC TV:tä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla tarvitset lisäksi Mobiili IPTV -palvelun.

  Maksu TV-kanavat ja kanavapaketit:

  Katso ajankohtainen kanavatarjonta

  https://www.blc.fi/telecom/kuluttajat/palvelut/tv-palvelut/blc-tv

  Erillispäätelaite BLC TV käyttöön

  Arris VIP 1113 147,00 €.

  logo-blc-telecom_primary

   

  Olemme luotettava toimija

  Yli 130 vuoden kokemuksella

  Meillä on pitkä kokemus puhe- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisesta, asiakasratkaisujen toimittamisesta ja kokonaisuuden ylläpidosta.

  Pitkään alalla toimineena toimittajana meidän prosessit ovat vuosikymmenten varrelle hiottu viimeisen päälle hyvään kuntoon ja meiltä saat kokonaispalvelun yhden luukun -periaatteella.

  Tunnemme verkon kuin omat taskumme, jolloin palvelukokonaisuus on helposti hallittavissa ja mahdolliset vikatilanteet saadaan selville ilman suurempia selvityksiä suoraan asiakaspalvelun kautta.

  Luo yhteys kanssamme

  Henkilökohtaista asiakaspalvelua

  Kokemuksemme mukaan aidosti tarpeisiin vastaava palvelu on syytä suunnitella yhdessä.

  Ammattitaitoinen myyjämme huomioi asiakkaan palvelun tarpeet, tuo esiin palvelukokonaisuuden hyvät ja jossain kohtaa huonotkin puolet, herättää luottamusta ja turvaa onnelliset yöunet.

  Nopeat yhteydet

  Tekniikalla on väliä

  Teknisesti voisi luulla, että kaikkien valokuitutoimittajien tuottama palvelu on tuotettu samalla tavalla, mutta näin ei kuitenkaan ole.

  Omat runkoverkot tiedonsiirtoa varten mahdollistavat sen, että liikennettä ei tarvitse kierrättää useiden eri verkkojen kautta ja asiakasliittymän sekä runkoverkon toimittaja pystyy kohdistamaan mahdollisen vikapisteen välittömästi, koska sillä on näkyvyys koko verkkoon omista laitetiloista asiakaslaitteeseen saakka.

  Tämä nopeuttaa viankorjausta huomattavasti ja antaa toimittajalle mahdollisuuden nopeasti kasvattaa verkon nopeutta ja tuoda asiakkaalle uusia palveluja. 

  mielipiteesi on meille tärkeä

  Vastaa lyhyeen asiakastyytyväisyyskyselyymme

  Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyyn

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa