<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC-konsernin joululahjoituksen avulla turvataan jälleen kotimaisten lapsiperheiden joulun viettoa

  joulukerays_2023_keraystunnus_fi_allekirjoitusItä-suomalaiset juuret omaava BLC-konserni lahjoittaa jälleen yhteistyökumppaneiden joulumuistamisiin tarkoitetut varat Pelastakaa Lapset ry:lle ja tukee näin kotimaisten lapsiperheiden joulun viettoa.

  Turvalliseen lapsuuteen panostaminen on tärkeää paitsi nyt - myös tulevaisuudessa. 

  Vähävaraisten lapsiperheiden määrä Suomessa on jatkanut kasvamistaan ja yhä useamman joulua varjostaa pelko, ahdistus ja huoli tulevaisuudesta. Tänä vuonna yli 120 000 lasta viettää joulua vähävaraisissa perheissä, joissa perheen toimeentulosta voi olla huolissaan vanhempien lisäksi myös lapsi itse. Viime vuosien kriisit ovat heikentäneet nuorten turvallisuuden uskoa ja lisänneet ahdistuneisuutta. Eikä ihme - Pelastakaa Lapset ry:n arvioiden mukaan jopa 3 - 10 % nuorista on syrjäytymisriskissä.

  Joulukeräyksen avulla kotimaan vähävaraiset lapsiperheet saavat ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea. Lisäksi tukea ohjataan ahdistuneille ja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille tarjoamalla tukihenkilöitä, tukiperheitä ja verkossa tarjottavaa keskustelutukea. Lahjoituksella kerätyt varat jaetaan ympäri Suomea olevien paikallisyhdistysten avulla, jolloin tuki ohjataan alueellisesti niille perheille ja lapsille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

  Yhdessä enemmän

  BLC-konsernin arvoihin lukeutuu tukea toimintaan, mikä kohdistuu etenkin nuorten, lasten ja vanhusten auttamiseen. BLC Telecom Oy ja BLC Turva Oy, sekä BLC-konsernin omistava Savonlinnan BLC-osuuskunta ovatkin tehneet yhdessä merkittävän yhteislahjoituksen lahjoittamalla yhteistyökumppaneiden joulumuistamisiin tarkoitetut varat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen myös tänäkin vuonna.

  "Voimme jokainen teoillamme vaikuttaa lasten ja nuorten parempaan tulevaisuuteen. Tässä Pelastakaa Lapset ry tekee hyvää työtä ja toiminta sopii hyvin BLC-konsernin arvoihin. On ilo olla mukana tekemässä yhdessä hyvää myös tänäkin vuonna." kertoo Savonlinnan BLC-osuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Väänänen. 

  "On ilo olla mukana tekemässä yhdessä hyvää myös tänäkin vuonna."

  "Jokaisella lapsella on oikeus hyvään elämään ja kasvuun. On hienoa päästä yhteislahjoituksen kautta turvaamaan osaltamme lasten ja nuorten lapsuutta valtakunnallisesti." toteaa BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen. 

  "Yhdessä olemme enemmän ja Pelastakaa Lapset ry:n avulla voimme tuoda iloa, toivoa ja turvaa monille kotimaan lapsiperheille." sanoo BLC Telecom Oy:n toimitusjohtaja Marko Jokela. 

  Iloista joulua ja turvallista uutta vuotta toivottaen!

   Joulu-2023-yhteislahjoitus