<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Katse kohti horisonttia

  Jukka-Nevalainen-web-1

  Turva ja turvallisuus ovat nousseet vuoden 2021 aikana entistäkin tärkeämmiksi elementeiksi meidän kaikkien keskuudessa. Turvallisuus on monimuotoista ja fyysinen turvallisuus nousee yhä tärkeämmäksi alueeksi tulevaisuudessa.

  BLC Turva on huomannut turva-alalla tapahtuvat muutokset ja vastaa niihin panostamalla tulevaisuuden toimintoihin.

  – Turva-alalla tapahtuvat muutokset luovat uusia haasteita, jotka haastavat myös meitä panostamaan tulevaisuuden toimintoihin sekä kasvattamaan osaamistamme. Asiantuntijuuttamme tarvitaan yhä enemmissä määrin ja entistäkin laajemmissa kokonaisuuksissa. Tähän haasteeseen olemme valmiita vastaamaan Suomen suurimpana turva-alan toimijana laajalla tuote- ja palveluvalikoimalla, BLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

  BLC Turvan vuoteen 2021 mahtui monta muutosta ja haastetta. 1.10.2021 AM Security -konsernin ja BLC-konsernin yrityskauppa konkretisoitui, kun AM Security -konsernin yhtiöt AM Security Oy ja AM Lukkoasema Oy sulautuivat BLC Turva Oy:hyn.

  Kolmen yhtiön sulautuminen yhteen erilaisine yrityskulttuureineen on tuonut meille uusia toimintamalleja sekä uuden yhteisen uudistetun ilmeen, joka alkaa näkyä markkinoinnissamme, autoissamme ja yrityksemme toimitiloissa, Nevalainen sanoo.

  BLC Turva on panostanut vahvasti valtakunnallisiin toimintoihin, ja samalla muistanut yhtiölle tärkeän paikallisen palvelun. 

  – Olemme paikallinen toimija, jolta asiakkaamme saa kattavan lukitus- ja turvatekniikan palvelukokonaisuuden tutulta myyjältä ja yhdeltä luukulta, Nevalainen kertoo.

  BLC Turvan asiakastyytyväisyys kiitettävällä tasolla

  Asiakastyytyväisyystutkimus toteutettiin marraskuussa. Vuonna 2021 BLC Turvassa tapahtuneista muutoksista sekä kiireestä huolimatta yrityksen asiakkaista on pidetty hyvää huolta ja palvelutaso on säilynyt korkealla. 

  –Asiakkaamme pitivät meitä luotettavina ja hyvänä kumppanina ja yleinen asiakastyytyväisyysmittari NPS-luku oli 47. Yleisesti ottaen asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset olivat kiitettävällä tasolla, huomio Nevalainen.

  BLC Turva Akatemia – tulevaisuuden turva-alan ammattilaisten koulutus

  BLC Turva aloitti huhtikuussa 2022 alan edelläkävijänä ensimmäisenä turva-alalla oman rekrykoulutusohjelman BLC Turva Akatemian varmistaakseen työvoiman saatavuutta ja lisätäkseen alan kiinnostusta.

  – Ohjelmaamme haki mukaan iso joukko kiinnostuneita, joista valitsimme mukaan 12 henkilöä. Tulemme tarjoamaan opiskelijoille jatkossa työsuhteen lisäksi mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen, sanoo Nevalainen.

  BLC Turva vahvistaa palveluitaan

  BLC Turvan palveluliiketoiminta tulee näyttelemään tulevaisuudessa yhä isompaa roolia turva-alalla. Yksi BLC Turvan tärkeä palveluliiketoiminnan osio on avainhallinta.

  – Olemme panostaneet uuteen avainhallinnan ohjelmistoon, joka mahdollistaa entistä suurempien asiakkuuksien hallinnan ja mahdollistaa erilaiset ohjelmistointegraatiot. Muutoksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempaa palvelua ja tekemään heidän arjestaan soljuvampaa, Nevalainen kertoo.

  Yhtiön liiketoiminnan laajentuessa toimintojen keskittäminen ja kehittäminen on yhä tärkeämpää.

  – Panostamme tulevaisuudessa yhä enemmän pääkäyttäjä, huolto- ja palvelukeskus toimintoihin valtakunnallisesti. Lisäksi vahvistamme ja kehitämme entisestään keskitettyä hankintaa sekä logistiikkatoimintojamme. Hankinnan toimintojen keskittämisellä saamme toimintaamme isoja etuja ja pystymme tätä kautta hyödyntämään kasvavat volyymien mahdollistamat edut palveluissa ja järjestelmien toimituksissa, summaa Nevalainen.

  Lue koko Savonlinnan BLC-osuuskunnan vuosikatsaus 2021 täältä.

  Aiheet: