<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Soljuvaa yhteistyötä YIT:n kanssa Tampereen Ranta-Tampellassa

  Abloy-BLC Ranta-TampellaTampereelle on kohonnut viime vuosina mm. YIT:n rakennuttamana uusi ja moderni asuinalue nimeltä Ranta-Tampella, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja Näsijärven rannalla. Ranta-Tampellan korttelin 420 rakentaminen on alkanut jo vuonna 2016 ja olemme alusta asti olleet YIT:n lukitus- ja turvaurakoinnin kumppanina jo yhteensä kahdeksassa taloyhtiökohteessa. Viimeisin uudenkarhea kohde AS Oy Tampereen-Itäviitta luovutettiin asukkaille joulukuussa 2023.

  Ranta-Tampella on ollut yksi Tampereen suurimmista rakennusalueista ja alueen rakennusvaiheet on arvioitu kestävän vuoteen 2030 asti. Tyylikäs ja ainutlaatuinen kortteli virtaavineen kanavineen sijaitsee Näsijärven rannalla aivan keskustan tuntumassa - kävelymatkan päässä Särkänniemestä.

  Kulkemisen helppous näkyy myös kohteeseen valikoiduissa lukitus- ja turvallisuusratkaisuissa. Järjestelmävalinnassa on hyödynnetty mm. ABLOY Koti -konseptia, mikä mahdollistaa yhdistellä erilaisia lukituksen ja kulunhallinnan ratkaisuja kohteen tarpeiden pohjalta. Ranta-Tampellassa YIT:n korttelin 420 asuintaloissa kuljetaan yhteisten tilojen ovista kulkutunnisteella ja kotiovissa on mekaaninen ABLOY Easy -lukitusjärjestelmä pitkällä patenttisuojalla. 

  Abloy-BLC Ranta-Tampella HID-6 (1)

  ”Tavoitteena oli löytää kohteeseen oikein mitoitettu, moderni ja asumista palveleva kokonaisratkaisu turvallisuus, käytön sujuvuus sekä kohteen erilaiset oviympäristöt huomioiden. Ranta-Tampellaan ABLOY Koti muodostui järkeväksi valinnaksi tarjoten helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan mekaanisen lukitusjärjestelmän kotioviin sekä sähköisen kulunhallinnan yleisiin tiloihin. Sujuvuuden lisäksi kyseinen ratkaisu on asunto-osakeyhtiölle järkevä valinta, koska se vähentää uudelleen sarjoittamisen tarvetta avaimen kadotessa”, projektipäällikkö Pasi Qvick YIT:ltä kertoo.

  Abloy-BLC Ranta-Tampella HID-5

  Kulkeminen soljuu vaivatta läpi kiinteistön

  Kerrostalojen kansipihan alla sijaitsee nykyajan mukaisesti suuri parkkihalli, mikä yhdistää useat kerrostalot toisiinsa ja sisäänkäyntien ovissa on kulunhallinnan järjestelmä. Kulunhallinnan järjestelmän avulla on helppo hallita kulkuoikeuksia erilaisille kiinteistön käyttäjille niin asukkaista huoltohenkilökuntaan ja kadonneet kulkutagit saa kuoletettua nopeasti.

  Lisäksi asukasviihtyvyyteen sekä esteettömyyteen on panostettu asentamalla ulko-oviin ja tärkeimmille kulkureiteille moottoroidut ovikoneistot sekä lukijat. Tämä tekee kulkemisesta kotiin helppoa, vaikka kauppakassit kädessä, kun ei tarvitse kuin vilauttaa kulkutunnistetta lukijaan ja ulko-ovi aukeaa moottoroidusti. Lisäksi sisätilojen yhteisillä kulkureiteillä ovien avaus tapahtuu kyynärpainikkeilla. 

  Abloy-BLC Ranta-Tampella HID-4

  Toimivaa yhteistyötä jo useiden vuosien ajan

  Ensimmäisiä kerrostaloja alueelle on aloitettu rakentamaan vuonna jo 2016 ja olemme tehneet hyvää yhteistyötä YIT:n kanssa jo yhteensä kahdeksassa kohteessa. Olemme vastanneet oviympäristöistä kokonaisuutena ja vuosien saatossa olemme olleet työmaavaiheen asennustöiden lisäksi tiiviisti mukana myös suunnittelussa sekä avustaneet yksityiskohtaisesti tuotevalinnoissa.

  "BLC Turvan turvaurakoinnin palvelukokonaisuus onkin osoittautunut varsin kattavaksi ja arvostan erityisesti tälläistä detaljitason erityisosaamista, sillä se tuo osaltaan varmuutta siitä, että suunnitelmiin merkitään juuri oikeanlainen lukko, tai esimerkiksi lukkorungon poraus jokaiselle ovelle. Laadukkaasti, sovitulla tavalla ja aikataulussa toteutettu lukitusurakka on meille ensiarvoisen tärkeää. Voin suositella BLC Turvaa vastaaviin projekteihin myös jatkossa.", projektipäällikkö Pasi Qvick YIT:ltä kertoo.

  Katso koko referenssitarina videolta:

   

  Asiantuntijat oppaanasi

  Oli kyseessä sitten asunto-osakeyhtiö tai muu kohde mihin tarvitset ammattimaista lukitus- ja turvatekniikan kumppania, niin opastamme sinua mielellämme. Toimimme 19 paikkakunnalla 500 ammattilaisen voimin ja meiltä saat avun kaikkiin tarpeisiin kätevästi yhdeltä luukulta.

  Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseen

  Pyydä tarjous palveluistamme