<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Täyttä höyryä eteenpäin

  BLC Turvan Savonlinnan myymälässä työskentelevän Joni Liukkosen tarina on loistava esimerkki siitä, miten nopeasti uralla voi edetä BLC Turvassa.

  - Tulin Turvaan lukkosepäksi vuonna 2014 ja jo seuraavana vuonna aloin valmistautua myyntipäällikön tehtävään, Liukkonen kertoo.
  Hyvät etenemismahdollisuudet tulivat esille jo työhaastattelussa ja BLC Turvan kokoisessa yrityksessä mahdollisuuksia riittää myös tulevaisuudessa.

  - Uskon, että voin halutessani edetä myös valtakunnallisiin myyntitehtäviin.

  BLC Turva tarjoaa lukitus- ja turvatekniikka-, automaatio- ja audio-tekniikkapalvelut 12 paikkakunnalla ympäri Suomen. Yli 200 ammattilaisen joukossa on niin turvamyyjiä, lukkoseppiä, lukitussuunnittelijoita, audiopuolen asiantuntijoita... Eri osa-alueisiin erikoistuneita myyjiä, suunnittelijoita, asentajia ja päälliköitä.
  - Turvassa omaa osaamistaan voi kehittää monipuolisesti turvatekniikan eri osa-alueilla. Voi vaikka erikoistua av-ratkaisujen toteuttamiseen, Liukkonen kuvailee.


  Työ tekijäänsä opettaa, mutta myös opintojen suorittamista työn ohella tuetaan.
  - Itse esimerkiksi suoritin turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon töiden ohessa vuonna 2018. Olin silloin yksi ensimmäisistä tutkinnon suorittajista Suomessa. Lisäksi on keskusteltu liiketalouden opintojen suorittamisesta.

  Työpäivä saattaa alkaa toimistolla tarjouksia ja projektisuunnitelmia tehden ja päättyä asiakkaan kohteessa.

  Liukkonen kertoo, että erilaiset työpäivät ja vaihtuvat tehtävät ovat arjen suola.

  - Aina sanotaan, että ei ole kahta samanlaista työpäivää, mutta omassa työssäni niitä ei oikeasti ole. Työpäivä saattaa alkaa toimistolla tarjouksia ja projektisuunnitelmia tehden ja päättyä asiakkaan kohteessa.

  - Asiakkaan kohteessa teen tyypillisesti turvateknisiä kartoituksia. Käymme kohteen yhdessä läpi ja sen jälkeen suunnittelen turvalaisten kanssa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Viimeisimmistä kartoituskohteista höyrylaiva on ollut mieleenpainuvin.

  Katso myös videohaastattelu Jonista:

  HubSpot Video