<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan

  DSC00047-abloy-logo-fiksattuTurun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan, sillä kohteessa on alkamassa merkittävä peruskorjaus ja tarpeena on saada hallittua kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia entistä tarkemmin peruskorjauksen aikana ja sen jälkeen.

  Turun tuomiokirkko on valtakunnallisesti tunnettu ja historiallinen kohde aivan Turun keskustassa ja sitä hallinnoi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Tuomiokirkolla on alkamassa peruskorjaus, jonka aikana kohteessa tulee liikkumaan paljon eri toimijoita, kuten rakennus- ja tekniikkaurakoitsijoita. Sen lisäksi seurakuntayhtymässä työskentelee n. 480 työntekijää. Onkin siis fiksua päivittää kohteen lukitusjärjestelmä nykyaikaan ennen peruskorjaustyön aloittamista niin saadaan hallittua ja rajattua kulkuoikeuksia tarkasti jo peruskorjauksen aikana.

  DSC00064Helppoa ja turvallista kulkuoikeuksien hallintaa

  Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymällä on merkittävä kiinteistömassa johon kuuluu yli 200 rakennusta. Kun kiinteistössä on paljon erilaisia käyttäjiä ja vaihtuvuutta käyttäjissä korostuu silloin elektromekaanisen lukitusjärjestelmän hyödyt.

  Useissa seurakuntayhtymän kiinteistöissä on jo ollut käytössä elektromekaaninen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä mikä tekee avainten kulkuoikeuksien hallinnasta helppoa ja turvallista. Avaimet toimivat kuten perinteiset mekaaniset avaimet, mutta niitä voidaan ohjelmoida. Ohjelmoinnilla kulkuoikeuksia voidaan määritellä tarkasti ja tarvittaessa poistaa kadonneet avaimet pois käytöstä sekä tarvittaessa selvittää jälkikäteen lokitiedoista millä avaimella mitäkin ovea on käytetty. Tämä parantaa kiinteistön avainturvallisuutta merkittävästi.

  DSC00107

  Palvelu soljuu tutun yhteyshenkilön kanssa

  Toimivaa yhteistyötä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa on kertynyt useiden vuosien aikana erilaisten lukitushankkeiden muodossa ja asiakkaan kiinteistöt ovat tulleet tutuksi.

  Paikallistuntemus ja yhteistyön myötä kasvanut asiakastuntemus takaavat, että Turun tuomiokirkon lukitusta suunnitellessa on pystytty samalla huomiomaan, että valittu ratkaisu palvelee myös laajemmin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistöhallinnan ja -turvallisuuden tarpeita.

  DSC00219-Enhanced-NR

  "BLC Turvan avaimet käteen palvelu on aina ollut nopeaa ja ammattitaitoista" -  kertooTurun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistökehityspäällikkö Mikko Artukka

  Katso koko tarina

  Tutustu tarkemmin kohteeseen oheiselta videolta, missä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kiinteistökehityspäällikkö Mikko Artukka kertoo tarkemmin Turun tuomiokirkon lukitusuudistuksen tarpeesta sekä yhteistyöstä. 

   

  Ota yhteyttä - asiantuntijamme opastavat sinua

  Olemme yhdistäneet toiminnassamme valtakunnallisen sekä paikallisen toiminnan parhaat puolet. Tarjoamme Suomen laajimman lukitus- ja turva-alan ratkaisu- sekä palveluvalikoiman. Paikallisen tutun myyjän kanssa on helppo toimia ja valtakunnallinen toiminta takaa, että pystymme tarjoamaan ratkaisun kaikkiin lukitus- ja turvatekniikan tarpeisiin yhdeltä luukulta ja kirjaimellisesti avaimet käteen toimitettuna mihin päin Suomea tahansa.

  Pyydä tarjous palveluistamme