<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Turvaliiketoiminnassa korostuu palvelujen kokonaisvaltaisuus

  jukka-nevalainen-webBLC Turvan toimitusjohtaja Jukka Nevalaisen katsaus vuoteen 2022.

  Yritysfuusion myötä uusittu toiminnanohjausjärjestelmä muodostaa BLC Turvan kivijalan, jonka päälle yritys rakentaa isompaa ja monipuolisempaa turvaliiketoimintaa, jossa riittää resursseja pitkälle tuleviin vuosiin.

  Vuosi 2022 oli BLC Turvalle monessa suhteessa toiminnantäyteinen, eikä vähiten siksi, että AM Security ja AM Lukkoaseman sulautuminen BLC Turvaan konkretisoitui käytäntöön. Oman haasteensa yrityksen vuoteen toi maailmanpoliittinen tilanne, jonka vuoksi materiaalitoimittajien toimitusvarmuus ei ollut viime vuonna normaalilla tasolla.

  Haasteista huolimatta yrityksemme on pysynyt kilpailussa mukana, ja osaamisemme on noteerattu myös laajemmin. BLC Turva palkittiin Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden vuosittain järjestämässä Finnish Security Awards -juhlagaalassa vuoden 2022 turvallisuusyrityksenä. Palkinnon arvoa nostaa se, että raadin jäsenet ovat alansa tunnetuimpia toimijoita. Lisäksi saimme samassa gaalassa Turvaurakoitsijat ry:n myöntämän vuoden 2022 turvaurakoitsija -palkinnon. Palkinto kuuluu koko henkilökunnallemme, 500 turvallisuusalan ammattilaiselle, johon toimintamme viime kädessä nojaa.

  Työmme jatkuu, sillä turvatekniikka ja -järjestelmät kehittyvät nopeasti ja digitalisaatio valtaa alaa. Turvajärjestelmät muodostavat aiempaa isompia kokonaisuuksia, ja järjestelmät ovat kytköksissä toisiinsa. Menestyksemme keihäänkärki onkin laaja osaamisemme sekä monipuolinen tuote- ja palveluvalikoimamme. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia turvateknisiä ratkaisuja: asiakas saa palvelua tutulta myyjältä avaimet käteen -periaatteella. Kaiken keskiössä ovat asiakkaat, joiden kanssa tiivistämme jatkuvasti yhteistyötä. Tavoitteemme on olla luotettava, ketterä ja palveleva kumppani, jonka kanssa asiakas ei jää pulaan.

  Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkainamme on yksityisihmisiä, julkishallinnon toimijoita, pk-yrityksiä ja pörssiyrityksiä. Kasvupanostuksemme myötä asiakaskuntamme on laajentunut isoihin ketjuyrityksiin. Yhteistyössä valtakunnallisen lukkoliikkeiden partneriverkostomme kautta voimme tarjota kattavat turvatekniset palvelut asiakkaillemme kirjaimellisesti ympäri Suomea. Pyrkimyksemme on laajentaa palvelujemme saavutettavuutta entisestään.

  Kun liiketoiminnassa on kyse asiakkaiden turvallisuudesta, on luotettavuus ensiarvoisen tärkeää. Olemme rakentaneet asiakkaiden kanssa kestäviä asiakassuhteita, jopa kumppanuuksia. Vakaavarainen osuuskunta ja sen pitkän tähtäimen suunnitelmiin perustuva omistajastrategia heijastuu BLC Turvan tekemiseen ja tuo luotettavuutta meidän toimintaamme. Viemme liiketoimintaamme eteenpäin pitkäjänteisesti alan kehitysvaatimukset huomioiden. Asiakaslähtöistä toimintatapaamme arvostavat myös asiakkaamme. Viime vuoden lopulla teettämässämme asiakastyytyväisyystutkimuksessa asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-luku oli 44, joka on reilusti keskiarvoa korkeampi. Se on positiivinen viesti siitä, että muutosten keskellä olemme kyenneet pitämään asiakkaistamme hyvää huolta.

  Tulevaisuuden työvoimatarpeitamme varten koulutamme uusia turvallisuusalan ammattilaisia perustamassamme BLC Turva Akatemiassa. Ensimmäinen koulutus järjestettiin viime vuonna. Kokemus oli positiivinen, ja koulutuksen kautta yritykseemme työllistyi useita opiskelijoita. Tarkoituksemme on jatkaa rekrykoulutusohjelmaa. Akatemia on meidän satsauksemme alan työvoiman saatavuuteen ja kiinnostavuuteen. Turva-ala tarjoaa hienoja uramahdollisuuksia eri alojen osaajille.

  On ollut hienoa seurata miten yritys kasvaa ja ammattitaitoinen henkilökunta sen mukana. Meillä on valtavan upea ja osaava porukka viemässä turvaliiketoimintaa eteenpäin.

  Jukka Nevalainen
  toimitusjohtaja
  BLC Turva

  Tutustu kokonaisuudessaan BLC-konsernin vuosikatsaukseen 2022 tästä.

  Aiheet: