<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva

  ABLOY PULSE

  ABLOY PULSE - Nopea, luotettava ja turvallinen lukitusjärjestelmä

  ABLOY PULSE on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa turvallisuus, huolettomuus ja ekologisuus yhdistyvät joustavaksi kokonaisuudeksi – lukitusjärjestelmäksi, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Se mahdollistaa helpon hallinnoinnin pilvipalvelun kautta, ja huippuluokan digitaalinen salaus- teknologia nostaa turvallisuuden kokonaan uudelle tasolle.

  Tuotteen hyödyt

  • Aidosti paristoton – avain ja lukko saavat toimintaenergiansa avaimen työntöliikkeestä. Helppoa kulkemista – avain käy lukkoon molemmin päin ja sisältää etäluettavan kulkutunnisteen.
  • Huoleton hallinta – kulkuoikeudet voidaan päivittää/estää nopeasti mistä ja milloin tahansa.
  • Huippuluokan turvallisuus – moderni SEOS-salausjärjestelmä tuo turvaa nyt ja tulevaisuudessa.
  • Vanha lukitus päivitettävissä kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla avainpesä
  • Loppukokoonpano Suomessa
  Tarjouskampanja

  Yksi avain per huoneisto ilmaiseksi

  Hyödynnä ABLOY PULSE -tarjouskampanja taloyhtiöille! 

  Kun koko taloyhtiön lukitus uusitaan kerralla, tarjoamme lukoston vaihdon yhteydessä yhden PULSE-avaimen huoneistoa kohden veloituksetta (arvo noin 30 €/huoneisto).

  Hyödyntääksesi tarjouksen ota yhteyttä ja asiantuntijamme opastaa sinua. Kampanja on voimassa 1.1.-31.12.2023 aikana tehdyille tilauksille.

  ABLOY PULSE on kestävä investointi, joka on valmiina laajentumaan ja vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksiin.

   Se tuottaa itse oman energiansa ja PULSE-avaimen viimeistelty muotoilu tarjoaa aina huolettoman käyttökokemuksen. LED-indikaatio ilmoittaa käyttäjälle kulkuoikeuden. Asukkaan PULSE-avaimelle voidaan antaa käyttöoikeus kaikkiin asukkaan käyttämiin lukkoihin, kuten asunnon ja varaston oveen tai esimerkiksi pesutuvan oveen. Kadonneet avaimet voidaan poistaa nopeasti etänä ja säästytään uudelleensarjoitukseen liittyviltä kustannuksilta. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuuden takaa ASSA ABLOY -konsernin kehittämä patentoitu ja standardoitu SEOS® teknologia. Pilvipalveluna toimiva järjestelmä takaa mahdollisuuden reagoida muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

  Voit tutustua lisää valmistajan sivulta.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa