<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva

  Lukituspalvelut

  Lukituspalvelut kiinteistöihin

  Lukitus- ja turvatekniikan ammattilaisemme toimivat oppaanasi. Meiltä saa kaikki perinteisen lukkoliikkeen palvelut ja paljon muuta. Suunnittelemme ja toteutamme lukitusratkaisuja kaiken kokoisiin kiinteistöihin ympäri Suomen ja kirjaimellisesti avaimet käteen palveluna.

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Kokonaisvaltaisia turvallisuutta

  Luotettava lukitusjärjestelmä on turvallisen kiinteistön perusta. Siksi se vaatii säännöllistä seurantaa ja ylläpitoa. Lukitusturvallisuus on kokonaisuus, joka kattaa avainturvallisuuden, lukitustuotteet, sarjoituksen, ylläpidon ja huollon.

  Usein lukitusratkaisua on hyvä laajentaa myös muilla turvatekniikan ratkaisuilla, kuten kameravalvonnalla tai kulunvalvonnalla jolloin saadaan kasvatettua kiinteistön kokonaisturvallisuutta sekä käyttömukavuutta.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä kiinteistöösi sopiva lukitusratkaisu.

  Asiakastarina

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan

  Turun tuomiokirkon lukitusjärjestelmä uudistetaan, sillä kohteessa on alkamassa merkittävä peruskorjaus ja tarpeena on saada parannettua turvallisuutta hallitsemalla kiinteistön käyttäjien kulkuoikeuksia entistä tarkemmin peruskorjauksen aikana ja sen jälkeen.

  Asiantuntija oppaanasi

  Taloyhtiön lukituksen uudistaminen – milloin on oikea aika?

  Onko taloyhtiössänne pysähdytty yhdessä pohtimaan, millaisia tarpeita yhtiöllä on lukitukseen sekä kiinteistö- ja oviautomatiikkaan liittyen nyt ja tulevaisuudessa? Tutustu aiheeseen lisää asiantuntijablogistamme.

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa