MUUT PALVELUT

Ohjelmistot

Sopivan vaihtoehdon löytyminen ohjelmistoviidakosta voi joskus olla työlästä. Mikä ohjelmisto, mikä tietoturva, mikä versio, mikä
lisenssi yrityskäyttöön? Älä hätäile, me autamme. Valikoimastamme löytyvät luonnollisesti F-Securen tietoturvaohjelmistot, Office-tuotteet ja käyttöjärjestelmät. Vaikka hyöty- ja virustorjuntaohjelmat, lisenssit ja käyttöjärjestelmät voivat olla melkoinen viidakko, BLC:n yritysasiakkaana voit luottaa siihen, että asiantuntijamme miettivät näitäkin asioita puolestasi. Tietoturvaohjelmistojen hankinta, lisenssien uusiminen tai vaikkapa Office-paketin päivittäminen uudempaan hoituu yhdellä puhelinsoitolla.

Oikealla ostotavalla voit saavuttaa myös tuntuvia säästöjä lisenssihankinnoissa – ne kannattaa keskittää niin, että saavutat suurimmat mahdolliset säästöt vähäisemmällä hallintatarpeella. Ota yhteyttä yritysmyyntimme, oli kyse sitten parhaan mahdollisen tietoturva-ohjelmiston valinnasta, toimisto-ohjelmiston hankinnasta tai vaikkapa lisenssien uusimisesta.

Domain ja kotisivutila

Varsinkin yrityksen tai yhdistyksen perustamisvaiheessa on tärkeää, että nettisivuasiat tulevat nopealla aikataululla
ja vaivattomasti kuntoon! Kun haussa on luotettava palvelintila yrityksellesi, apua verkkotunnuksen rekisteröintiin, domainin nimipalvelin ja sen ylläpito, ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

Luotettava palvelintila yrityksesi nettisivuille? Meiltä löytyy. Apua verkkotunnuksen rekisteröintiin? Meiltä löytyy. Domainin nimipalvelin ja sen ylläpito? Meiltä löytyy.

Turvallinen palvelin on yrityksesi verkkosivujen tietoturvan perusta, käytitpä sivujen toteutuksessa mitä tahansa julkaisujärjestelmää. Mikäli suunnittelet sivuillesi tietoturvan näkökulmasta vaativampia palveluita kuten verkkokauppaa, on palvelintason tietoturvaan kiinnitettävä erityistä huomiota. Ulkoista huolesi – asiantuntijoidemme osaaviin käsiin voit luottaa myös yrityksesi kotisivutilan.