<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset tietoturvaohjelmiston ja palomuuripalvelun. Molemmat saat BLC Telecomilta.

TIETOTURVA JA PALOMUURI

Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa - alkaen aina yrityksesi toimitilojen tietoturvasta, henkilökunnan tietoturvaosaamisesta ja tietojenkäsittelystä yrityksen oman verkon ja siihen liitettyjen laitteiden muodostamaan kokonaisuuteen.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme seuraavia tietoturvapalveluita:

Tietoturvararkaisu F-Secure Yritysturva Pro

Maksuton Tietoturvakartoitus

Palomuuripalvelu


F-Secure Yritysturva Pro

Keskitetysti hallittu ja valvottu tietoturvaratkaisumme F-Secure Yritysturva Pro perustuu luotettavaan ja korkeatasoiseen F-Securen osaamiseen. F-Secure Yritysturva Pro on nykyaikainen tietoturvapalvelu yrityskäyttöön. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset myös Palomuuripalvelun.

F-Secure Yritysturva Pro -palvelussa asiantuntijamme hallinnoivat järjestelmää puolestasi ja pitävät huolen, että tietoturvasi ja lisenssisi ovat aina ajan tasalla. Ohjelmistolisenssi ei ole konekohtainen, vaan voidaan siirtää uuteen laitteeseen vanhan poistuessa käytöstä.

Tietoturvapalvelu on jatkuvasti valvottu ja sen ennakoiva suojaustekniikka pitää yrityksesi laitteet turvassa uusilta haittaohjelmilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä – voit siis huoletta keskittyä yritystoimintaasi ja jättää tietoturvauhat meidän huoleksemme.

Mikä on sinun yrityksesi tietoturvatilanne?

BLC Telecomin asiantuntijat ovat apunasi. Tarjoamme yrityksellesi veloituksetta tietoturvakartoituksen, joka antaa kattavan kuvan yrityksesi tämänhetkisestä tietoturvatilanteesta. Meiltä saat apua myös tietoturvariskien ratkaisuun ja asiantuntijoidemme suositukset sinun yrityksellesi sopivista tietoturvatoimenpiteistä.

 

Jätä yhteystietosi, sovitaan sinulle sopiva aika

BLC Telecomin asiantuntija kartoittaa yrityksesi tietoturvatilanteen:

  • Yrityksen toimintaympäristö
  • Yrityksen toimitilojen tietoturva
  • Henkilöstön rooli tietoturvassa
  • Yrityksen toimintatapojen tietoturva
  • Yrityksen verkon tietoturva
  • Käytössä olevien laitteiden tietoturva

Palomuuri

Haittaohjelmat, roskaposti, tietojenkalasteluohjelmat, verkkohyökkäykset… Vältä internetin uhat kokonaisvaltaisilla tietoturvapalveluilla ja säästä selvää rahaa. Palomuuripalvelulla voidaan turvata yrityksen sisäverkossa olevat laitteet ja suojata verkkoa ei toivotuilta ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä sekä haittaohjelmilta. Palomuuripalvelun lisäksi yrityksesi työasemat ja palvelimet on myös hyvä suojata tietoturvaohjelmistolla.


Etätyö, pilvipalvelut, erilaiset päätelaitteet sekä yrityksesi tarpeet voidaan huomioida jo verkon suunnittelussa ja tehdä sinun yrityksellesi paras mahdollinen, sopivan kokoinen ja sopivan hintainen ratkaisu. Kun yrityksesi tietoturvapalvelut ovat ajan tasalla, on toimintasi jatkuvuus turvattu