Ratkaisut

Yhdelle turva koostuu älylukituksesta, palo- ja rikosilmoitinjärjestelmästä sekä turvallisesta ilmoitinsiirrosta ja säännöllisestä vuosihuollosta. Toisen turvana on sähköinen lukitus, johon on yhdistetty arjen sujuvuutta helpottava oviautomaatikka.

Erilaisia ratkaisuja eli tuote- ja järjestelmävaihtoehtoja on kymmeniä. Olennaista on hahmottaa kokonaisuus ja tietää, mikä on oikea valinta oikeaan ympäristöön. Onneksi turva-asioita ei tarvitse pähkäillä itse tai ainakaan yksin. Me olemme oppaasi turvatekniikassa.

Lukitus

Perinteinen ja yleisin lukitusjärjestelmä on mekaaninen lukitus. Mekaanisen lukituksen rinnalla on tarjolla erilaisia sähköisiä sekä digitaalisia lukitusjärjestelmiä.

Tutustu lukitukseen

Turvajärjestelmät

Turvajärjestelmien tuotevalikoimamme koostuu tarkkaan valittujen ja luotettavien toimittajien tuotteista, joista valitsemme sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Tutustu turvajärjestelmiin

Verkkoyhteydet ja turvaverkkopalvelut

Turvajärjestelmien ilmoitukset ja hälytykset on tärkeää välittää oikea-aikaisesti, luotettavasti ja valvotusti oikeille tahoille.

Tutustu verkkoyhteyksiin ja turvaverkkopalveluihin

Automatiikka

Erilaiset ovi-, portti- ja savunpoistoautomaatioratkaisut mahdollistavat esteettömän kulkemisen sekä ovat turvallisuustekijä.

Tutustu automaatioratkaisuihin

AV-ratkaisut ja äänievakuointi

Modernit AV- ja esitystekniikkaratkaisut mahdollistavat muun muassa tehokkaan etäyhteyksien hyödyntämisen. Äänievakuointijärjestelmät toimivat arjessa yleisäänentoistojärjestelminä.

Tutustu AV-ratkaisuihin ja äänievakuointiin

 

Kun valitset BLC Turvan,

  • saat käyttöösi koko vahvan asiantuntemuksemme

  • valitsemme järjestelmät ja tuotteet aina tarpeidesi mukaisesti

  • valitut järjestelmät toimivat parhaalla mahdollisella tavalla keskenään

  • vastuukysymykset ovat selkeitä

  • dokumentointi on yhtenäistä

  • saat käyttöösi kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kätevällä kuukausisopimuksella.