Palvelukokonaisuus yhdellä kuukausimaksulla

Elinkaaren hallintapalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden pohjalta ja asiakas saa koko palvelukokonaisuuden yhdellä kuukausimaksulla. Elinkaaren hallintapalvelu on hyötysuhteeltaan erittäin tehokas vaihtoehto, joka takaa asiakkaalle, ettei yllättäviä kuluja synny.

Valitun kohteen suojaaminen aloitetaan kohteeseen tutustumisella ja riskikartoituksilla sekä turvallisuustason määrittämisellä. Kun pohjatyö on suoritettu perusteellisesti ja ammattitaidolla, on kohteeseen sopivan turvallisuusjärjestelmän valinta helppoa.

Turvallisuusjärjestelmän asennus suoritetaan aina sovitusti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti kokeneiden asiantuntijoidemme toimesta. Käyttöönoton yhteydessä suoritettava käyttökoulutus takaa asiakkaalle järjestelmän tehokkaan käytön ja varmistaa, että hän saa siitä kaiken hyödyn irti. Väärin valittu tai huolimattomasti toteutettu turvallisuusjärjestelmä on riski yrityksen kokonaisturvallisuudelle.

Oleellinen osa turvallisuusjärjestelmän elinkaaren hallintaa on toimivat huolto- ja ylläpitopalvelut. Tarjoamme kattavan ja asiantuntevan palvelukokonaisuuden kaikkiin turvallisuusjärjestelmiin. Säännöllisesti ja ammattitaidolla suoritettu ennakkohuolto pidentää turvajärjestelmän käyttöikää merkittävästi.

 

BLC Tempo- mobiili työajanhallinta

Kaipaatko keinoja, joilla saat uudet toimipisteet mukaan työajanhallintaan ilman kalliita laiteinvestointeja? Etsitkö työajanseurantalaitteita ilman kiinteitä päätteitä? Haluaisitko, että työntekijäsi pystyisivät kirjaamaan tuntinsa vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta? Mobiili työajanhallinta vapauttaa, tehostaa & säästää!

BLC Tempo

Miten BLC Tempo™ auttaa työntekijöitä ja yrityksiä?

Työajanseurantajärjestelmät ovat perinteisesti olleet pk-yrityksille kalliita investointeja. Hinnastaan huolimatta ne ovat kuitenkin jäykkiä kiinteitä järjestelmiä, jotka keräävät lisäkustannuksia jatkuvista monipaikkaisessa työssä olevien työntekijöiden tuntikorjauksista. Työaikaa kuluu, kun työntekijät joutuvat tekemään sisään- ja uloskirjauksensa toimipaikassaan ennen työkohteisiinsa siirtymistä. Ja entäpä laitekustannukset, jos toimipaikkoja on useampia?

BLC Tempo™ on ajasta ja paikasta riippumaton työajan hallintapalvelu. Se ei vaadi suuria laiteinvestointeja, vaan toimii yrityksesi nykyisessä järjestelmässä. BLC Tempo™ -palvelua käytetään perusälypuhelimella tai tabletilla, eikä sen käyttö vaadi kiinteää verkkoyhteyttä. BLC Tempo™ on luotettava – jokaisessa kirjauksessa on automaattisesti mukana paikkatieto.

 

 

BLC Avainhallinta

BLC Avainhallintapalvelun avulla voit ulkoistaa avain- ja lukostonhallinnan meille, luotettavalle paikalliselle kumppanille, jolle se on arkipäivää.

Avain- ja lukostonhallinta on keskeinen ja tärkeä osa kiinteistön kokonaisturvallisuutta. Kiinteistön avainhallinta ja lukistuksen ylläpitäminen muuttuvat sitä haastavammaksi, mitä enemmän kiinteistöissä on lukkoja ja mitä enemmän avaimia on eri henkilöillä. Hallitsemattomasti tehdyt lukituksen muutokset tai kontrollin puute avainten luovuttamisessa aiheuttavat turhia turvallisuus riskejä.

BLC Avainhallintapalvelun avulla voit varmistaa, että kiinteistösi tiedot avaimista ja lukostosta ovat aina ajan tasalla ja muutokset niihin tehdään turvallisesti ja täsmällisesti. Huolehdimme kiinteistösi avainliikenteen ylläpidosta kokonaisvaltaisesti avainten tilauksesta säilytykeen ja luovutukseen sekä samalla pidämme lukostotietosi ajan tasalla.

BLC Avainhallintapalvelu sisältää:

 

 • avainten luovutukset asiakkaan määrittelemille henkilöille
 • palautettavien avainten vastaanoton
 • avainhallintamateriaalin säilytyksen ja ylläpidon
 • lisäavaintilauksien vastaanoton ja toimituksen
 • yleis- ja huoltoavainten luovutuksen, valvonnan ja säilytyksen
 • raportit lukituksesta ja avainten käyttäjistä

BLC Huolto

Turvajärjestelmien luotettavan ja häiriöttömän toiminnan takaamiseksi kannattaa varmistaa, että järjestelmien huollosta vastaavat alan parhaat ammattilaiset.

BLC Huolto-palvelun asiakkaana käytettävissäsi ovat ammattitaitoiset turva-asiantuntijamme, jotka selvittävät yllättävätkin vikatilanteet nopeasti ja asiantuntevasti. Call Center ottaa vastaan palvelupyyntöjä 24/7 periaatteella, mikä mahdollistaa eri asiantuntijoiden tavoittamisen vaivattomasti yhdestä puhelinnumerosta. Minimoimme häiriöt turvajärjestelmissä ennakoivilla huoltotoimenpiteillä ja määräaikatarkastuksilla sekä testaamalla järjestelmien toimivuuden säännöllisesti. Asiantuntevan ja säännöllisesti suoritetun huollon avulla turvajärjestelmien käyttöikää pidennetään merkittävästi.

BLC Huolto-palvelu on saatavissa kaikkiin toimittamiimme turva- ja lukitusjärjestelmiin.

 

BLC VALPAS

BLC Valpas

 

BLC Valpas on kameravalvontapalvelu joka tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan tavan suojata omaisuutta, ehkäistä rikoksia ja auttaa niiden selvittämisessä sekä turvata henkilökuntaa ja luoda työrauhaa .


Valpas-palvelun hyödyt:

 • joustavat ja tehokas
 • helppo ja nopea käyttöönotto
 • sijainnista riippumaton
 • säästöt investointi- ja ylläpitokuluissa
 • kuvien ja tallenteiden katselu missä ja milloin tahansa
 • tallennettuja tietoja ei voi varastaa tai tuhota
 • vaatimuksena ainoastaan internetyhteys

BLC Valpas on palvelu joka kasvaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluun voidaan lisätä kameroita sitä mukaan, kun niille on tarvetta, jolloin asiakkaan ei tarvitse hankkia ylimääräisiä lisenssejä ja tarpeetonta tallennuskapasiteettia. Palvelun kuukausimaksu sisältää kaiken tarvittavan laadukkaaseen kameravalvontaan eli kamerat, tallennustilan sekä ylläpidon.

BLC Valpas on tehokas tapa valvoa ja tallentaa tapahtumia yrityksesi tiloissa tai kiinteistösi piha-alueella. Palvelu on kustannustehokas ratkaisu pienten kiinteistöjen ja myymälöiden valvontaan sekä kohteisiin joissa useita valvottavia kohteita on laajalla maantieteellisellä alueella.

BLC Valpas pohjaantuu maailman suurimpaan IP-kameravalmistajan tuotteisiin, joka mahdollistaa laajan ja laadukkaan kameravalikoiman sekä erittäin nopean ja helpon palvelun käyttöönoton. Palvelu toimii kaikissa internet-liittymissä eikä vaadi toimiakseen kiinteää IP-osoitetta tai muutoksia palomuurin sääntöihin. Kamerat toimitetaan asiakkaalle toimintavalmiina, jolloin asiakkaan on mahdollista suorittaa kameroiden asennus ja säästää kustannuksissa.

BLC Valpas -palvelun kameroiden kuvamateriaali tallennetaan BLC-konsernin palvelinkeskukseen varmennettuun tallennusjärjestelmään. Ilman riippuvuutta kohdekohtaisesta tallentimesta, voidaan kameroita sijoittaa helposti kaukana toisistaan oleviin kohteisiin. Kaikkien kameroiden valvontakuvat näkyvät samassa käyttöliitttymässä niiden maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Ainoa vaatimus kohteelle on internet-yhteys.